עבור לתוכן

לפטופ לסטודנטית בעיצוב פנים- בהול מאוד !!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות)

*מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב..

* משקל רצוי? 3 ק"ג +-

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt

* כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה.

*הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770)

*זיכרון? מעל 8 .

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי לא מומלץ לי בכלל)

הדרישות שרשמתי הן הכי גבוהות שדורשים ממני, אין לי בעיה לרמה קצת יותר נמוכה כי התקציב שלי הוא בסביבות ה6000ש'ח.

חברים אשמח לעזרה במהירות האפשרית, קריטי ודחוף מאוד !!

פורסם

בס"ד

מה דעתך על זה?

שימי לב שהמסך הוא 17.3. אני חושב שזה מאד יעזור לך

פורסם

אפילו המסך לא FHD (ביזיון)... מחשב גדול ומגודל.

מה גם שמומלץ כרטיס מסך NVIDIA לגרפיקה.

ולהדמיות צריך I7 חזק ולא חסכוני ומסורס.

פורסם
  • מחבר

אז יש לך להמליץ לי על מחשב בסדר גודל של המפרט שהצעת?

פורסם

השאלה היא גם עד כמה "מקצועי" יהיה השימוש שלך במחשב הזה. חבל לקנות מחשב על למטרות לימודים בלבד, אם השימוש בתוכנות שציינת יהיה בסיסי יחסית.

בנוסף, רשימת הדרישות שלך קצת מוזרה:

1. ארבעה חיבורי USB3? על מה ולמה? מה יש לך לחבר לשם? לא נראה לי שקיימים הרבה ניידים שעונים על דרישה זו - לרוב תמצאי 2 חיבורי דור 3 לכל היותר בעוד שהאחרים הם דור 2. בכלל, לרוב הניידים אין יותר משלושה חיבורי USB כלשהם.

2. גם VGA, גם HDMI וגם מיני DP?

3. חיבורי thunderbolt משמשים כמעט אך ורק במחשבי מק, שאמרת שאינם מתאימים לך.

4. מאיפה ההתעקשות על סדרה 7 של NVIDIA (אם לזה בכלל הכוונה)? האם כרטיס חזק מסדרה 6 יתאים פחות מכרטיס בסיסי מסדרה 7? ומה עם כרטיסים "מקצועיים", שמתאימים יותר לשימושים שציינת? עיזים?

בגדול, ישנו טווח די רחב של מחשבים שעשויים להתאים לדרישות הכלליות, החל ממחשבי 14" קומפקטיים, קלים וזולים יחסית, לשימוש די בסיסי, כמו זה:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12752

דרך מחשבים שבגדול נועדו למשחקים, אבל יעשו את העבודה הנדרשת מהם כאן, כמו זה (קיימים גם דגמי 17" דומים):

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11399

ועד למחשבים לשימוש מקצועי, עם כרטיס מסך ייעודי לתוכנות גרפיות, כמו זה:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12704

פורסם
  • מחבר

המחשב השלישי שצירפת נראה לי ברמה הכי קרובה לדרישות . מלבד הזכרון שקריטי במיוחד שיהיה מעל 8 ! הדרישות אכן גבוהות - המלצת המרצה שלי.

השימוש בתוכנות העיצוב לא יהיו בסיסיות בכלל אלא מעמיקות ועל בסיס יומיומי, ממש כמו בעסק קטן. לכן אני לא רוצה להתפשר על מחשב ומעדיפה לקנות מחשב חזק במיוחד ...

פורסם
  • מחבר

• תודה רבה, אתה יודע אם יש אפשרות בעת רכישת המחשב לרכוש הרחבת זכרון שהיא כבר בתוך המחשב מבלי לקנות התקנים חיצוניים .. ? סליחה על הבורות .. :)

פורסם

זה לא התקן חיצוני.

זה נכנס לתוך המחשב.

יש פאנל בבסיס המחשב ומתקינים את הזיכרון בתא הפנוי במחשב.

לדעתי אפילו תשאלי בלימודים בטוח מישהו "מבין במחשבים" ויכול להתקין לך את הזיכרון במחשב.

אם תשימי לב שלדוגמא בחנות שהמחשב מופיע בה ה"שדרוג" הוא יקר מאד 550 ש"ח שזה המון בשביל "עוד 8GB"... תוספת 220 ש"ח עבור התקנה פשוטה של דקות ספורות (וגם זה מוגזם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים