עבור לתוכן

נקסוס 5 - ביקורות?

Featured Replies

פורסם

אני עם האייפון העלוב שלי בצרכי הממוצעים מינוס, עם נסיעה ברכב שהיא מן הסתם טעינה (2 נסיעות ליום נגיד, מקסימום חצי שעה כולל הכל), רוב הפעמים מגיע לערב די מלא. אז אין ספק שכל מכשיר עם 2300 סוללה לא ייהווה שום בעיה. אבל אני כמעט לא משחק בכלום אז זה באמת לא חכמה.

• תגובות 110
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היית יכול לשחק קצת בלי שום בעיה, ותוכל בקלות גם בנקסוס 5 או מכשירים אחרים עם בטריה דומה, וזה גם אם לא היית משתמש במטען ברכב.

פורסם
  • מחבר

במהלך השבוע האחרון עם ה-G2 קרה לי לא פעם שלקראת הערב הגעתי לסוללה של 20% ועדיין לא הייתי בבית.

הידיעה שעדיין יש לי טלפון פעיל בניגוד לנקסוס שבאותו רגע כבר היה שוכב חסר תועלת - בהחלט הוכיחה לי שעשיתי את ההחלטה הנכונה.

פורסם

אתה משתמש יותר מידי בפלאפון, אני חוזר בסוף היום עם 60% בדרך כלל.

פורסם
במהלך השבוע האחרון עם ה-G2 קרה לי לא פעם שלקראת הערב הגעתי לסוללה של 20% ועדיין לא הייתי בבית.

כמה שעות המסך ובכלל ?

פורסם

דיברת מקודם על שימוש ממוצע, אני לא חושב שאתה נופל להגדרה של "המשתמש הממוצע". אם כל יום אתה עובר 5-6 שעות מסך.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא בטוח שאתה מודע לאופי השימוש בטלפון אצל רוב המשתמשים.

כל תלמיד תיכון ממוצע עם אייפון בקושי מסיים את היום עם סוללה, והם חוזרים הביתה בסביבות 14:00 בצהריים...

גם כל סטודנט ממוצע מחסל את הסוללה בטלפון דיי בקלות.

פורסם

אני אכן לא מתכוון לתלמיד תיכון שבטלפון 24/7 אלא לאנשים בוגרים. ואני חושב שאתה בהחלט לא הממוצע. אבל אני שמח שעשית בחירה טובה :)

פורסם

פעם ראשונה בחיי שהגעתי ל5% סוללה בשעה 15:00 וזה אחרי יום עמוס בטירוף. בד"כ אני מסיים יום עם סוללה של 30% וזה עוד בגלקסי 3 שלי.

פורסם

אני עם אייפון 4 כל היום בTapatalk,וואטסאפ וסקייפ מטעין את המכשיר לפחות פעמיים ביום, לפעמים גם שלוש.

יוצא מהבית ב-7 בבוקר עם 100%, בשעה 12 אני כבר עם 20 אחוז.

בלוטות כבוי, WIFI כבוי, שירותי מיקום כבויים, בהירות על 50%.

הסוללה שלי בסדר גמור דרך אגב, אני כנראה לא (-:

פורסם

הסוללה של אייפון זו מכה ידועה.

פורסם
אני עם אייפון 4 כל היום בTapatalk,וואטסאפ וסקייפ מטעין את המכשיר לפחות פעמיים ביום, לפעמים גם שלוש.

יוצא מהבית ב-7 בבוקר עם 100%, בשעה 12 אני כבר עם 20 אחוז.

בלוטות כבוי, WIFI כבוי, שירותי מיקום כבויים, בהירות על 50%.

הסוללה שלי בסדר גמור דרך אגב, אני כנראה לא (-:

מתי אתה מספיק לעבוד ?

פורסם

CNC אתה יודע..

אם אין לי עבודה מורכבת(SET UP) וכיוונים , אני פשוט מרכיב חלק במכונה ולוחץ START(יצור סידרתי), זו העבודה שלי לאחרונה לצערי.

פורסם

אהה, אז יש לך זמן להתעסק איתו שעות.

פורסם

יש מטען ואפילו סוללת גיבוי של 2300mAh..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים