פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני עם האייפון העלוב שלי בצרכי הממוצעים מינוס, עם נסיעה ברכב שהיא מן הסתם טעינה (2 נסיעות ליום נגיד, מקסימום חצי שעה כולל הכל), רוב הפעמים מגיע לערב די מלא. אז אין ספק שכל מכשיר עם 2300 סוללה לא ייהווה שום בעיה. אבל אני כמעט לא משחק בכלום אז זה באמת לא חכמה.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים היית יכול לשחק קצת בלי שום בעיה, ותוכל בקלות גם בנקסוס 5 או מכשירים אחרים עם בטריה דומה, וזה גם אם לא היית משתמש במטען ברכב.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר במהלך השבוע האחרון עם ה-G2 קרה לי לא פעם שלקראת הערב הגעתי לסוללה של 20% ועדיין לא הייתי בבית.הידיעה שעדיין יש לי טלפון פעיל בניגוד לנקסוס שבאותו רגע כבר היה שוכב חסר תועלת - בהחלט הוכיחה לי שעשיתי את ההחלטה הנכונה.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים במהלך השבוע האחרון עם ה-G2 קרה לי לא פעם שלקראת הערב הגעתי לסוללה של 20% ועדיין לא הייתי בבית.כמה שעות המסך ובכלל ?
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים דיברת מקודם על שימוש ממוצע, אני לא חושב שאתה נופל להגדרה של "המשתמש הממוצע". אם כל יום אתה עובר 5-6 שעות מסך.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר אז אני לא בטוח שאתה מודע לאופי השימוש בטלפון אצל רוב המשתמשים.כל תלמיד תיכון ממוצע עם אייפון בקושי מסיים את היום עם סוללה, והם חוזרים הביתה בסביבות 14:00 בצהריים...גם כל סטודנט ממוצע מחסל את הסוללה בטלפון דיי בקלות.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני אכן לא מתכוון לתלמיד תיכון שבטלפון 24/7 אלא לאנשים בוגרים. ואני חושב שאתה בהחלט לא הממוצע. אבל אני שמח שעשית בחירה טובה
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים פעם ראשונה בחיי שהגעתי ל5% סוללה בשעה 15:00 וזה אחרי יום עמוס בטירוף. בד"כ אני מסיים יום עם סוללה של 30% וזה עוד בגלקסי 3 שלי.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני עם אייפון 4 כל היום בTapatalk,וואטסאפ וסקייפ מטעין את המכשיר לפחות פעמיים ביום, לפעמים גם שלוש.יוצא מהבית ב-7 בבוקר עם 100%, בשעה 12 אני כבר עם 20 אחוז.בלוטות כבוי, WIFI כבוי, שירותי מיקום כבויים, בהירות על 50%.הסוללה שלי בסדר גמור דרך אגב, אני כנראה לא (-:
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים אני עם אייפון 4 כל היום בTapatalk,וואטסאפ וסקייפ מטעין את המכשיר לפחות פעמיים ביום, לפעמים גם שלוש.יוצא מהבית ב-7 בבוקר עם 100%, בשעה 12 אני כבר עם 20 אחוז.בלוטות כבוי, WIFI כבוי, שירותי מיקום כבויים, בהירות על 50%.הסוללה שלי בסדר גמור דרך אגב, אני כנראה לא (-:מתי אתה מספיק לעבוד ?
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים CNC אתה יודע..אם אין לי עבודה מורכבת(SET UP) וכיוונים , אני פשוט מרכיב חלק במכונה ולוחץ START(יצור סידרתי), זו העבודה שלי לאחרונה לצערי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.