עבור לתוכן

נקסוס 5 - ביקורות?

Featured Replies

פורסם

(הסוללה המביכה בסביבות 20:00)

אתה קצת חי בסרט אם זה נראה לך ביצועים גרועים מאוד.

תראה את המבחן של GSMArena. הנקסוס מקביל ברוב המבחנים לכל הסמרטפונים האחרים כמו ה-S4 או ה-EXPERIA Z.

נכון שיש כאלו שיש להם יתרון מובהק במשימה אחת, אבל בשקלול הכולל - הם כתבו שם שהסוללה לא נורא מאכזבת.

נכון שזה לא יחזיק לך יומיים, אבל לקרוא לסוללה "מביכה" קצת חוטא

• תגובות 110
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא מדויק. גם בשאר המבחנים הם טובים ממנו, פרט למבחן השיחה טלפונית שבזה הם קרובים. (הוא מקביל ל NOTE 2 שיש לו סוללה מצוינת)

אבל זה לא משנה. כי גם אם רוצים לצפות איתו סרטים או לגלוש באינטרנט, עדיין הסוללה תספיק ל 5 שעות כאלו. לי אישית זה דיי והותר עד סוף היום.

פורסם
  • מחבר
אתה קצת חי בסרט אם זה נראה לך ביצועים גרועים מאוד.

תראה את המבחן של GSMArena. הנקסוס מקביל ברוב המבחנים לכל הסמרטפונים האחרים כמו ה-S4 או ה-EXPERIA Z.

נכון שיש כאלו שיש להם יתרון מובהק במשימה אחת, אבל בשקלול הכולל - הם כתבו שם שהסוללה לא נורא מאכזבת.

נכון שזה לא יחזיק לך יומיים, אבל לקרוא לסוללה "מביכה" קצת חוטא

אני חי בסרט? אתה חי בסרט!

תסתכל על הנתונים שלו מול ה-G2, ההפרש עצום!

זמן ניגון וידאו ארוך יותר פי-2! (11:51 מול 6:06)

זמן גלישה ארוך יותר פי-2 וחצי! (11:22 מול 4:46)

זמן דיבור ארוך יותר כמעט פי-2! (25:01 מול 16:40)

טיפש!

gsmarena_002.jpg

lg-g2-battery-score.jpg

פורסם

אבל זה לא משנה כל עוד הוא סוגר יממה.

כן זה היה מאוד נחמד שיהיה לי טלפון כמו פעם, שמחזיק 5 ימים. אך יום או יומיים? לא קריטי עבורי

פורסם

אני לא רואה מצב שאני יום שלם בלי גישה להטעין את הטלפון שלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אני יכול לחשוב על שלל סיטואציות כאלה.

מה גם שההבדל בנפח הסוללה הופך להיות משמעותי במיוחד דווקא כשלא משתמשים במכשיר - במצב המתנה רגיל ובלי אינטרנט (כלומר פשוט טלפון זמין) ה-G2 צורך 16mah (בדקתי ברגע זה). זה אומר שה-600mah אקסטרה שיש לו מעל הנקסוס יתנו לו עוד לא פחות ולא יותר מ-37.5 שעות (!) המתנה נוספות.

עוד יום וחצי נוסף של טלפון זמין.

למי זה חשוב? לאנשים שנמצאים לפעמים ימים שלמים מחוץ לבית - זה יכול להיות החל מילדים בתיכון שיוצאים לטיול שנתי נטול חשמל בנגב, דרך חיילים בסדיר ובמילואים שנמצאים בשטח ימים שלמים בכל מיני נקודות ללא חשמל, ועד אנשים שיוצאים ל-backpacking ברחבי העולם ונמצאים ימים שלמים בלי חשמל.

זה גם יכול להיות בסיטואציות הרבה יותר "ביתיות" - נסעת ליומיים של חג אצל המשפחה ולא לקחת איתך מטען. יומיים בכנרת.. חסרים מצבים שבהם אתה לא רוצה להיגרר עם מטען ולחפש שקע פנוי כל כמה שעות כמו איזה נרקומן?

פורסם

גם במילואים - אם אני לא במוצב, סביר שהטלפון שלי יהיה מכובה (מבצע או אימון).

שכחתי את המטען? נו, למי אין מטען micro usb.

פורסם

^ תודה.

בקצרה, מדובר ברמת הבהירות, שגבוה מהמתחרים. הנה השוואה מהלינק הנ"ל כאשר מכויל לאותה רמה: http://tweakers.net/reviews/3298/3/google-nexus-5-toptelefoon-met-scherpe-prijs-accuduur-weinig-capaciteit-veel-snufjes.html

מילפורד, בין הסיטואציות שאמרת, טיול בטבע וכו', הם היחידים הרלוונטים. (וגם זה, זה כאשר אין רכב להטעין, או משהוא דומה) ובכל מקרה, מדובר בסיטואציה שלא רלוונטית לרוב המוחלט של האנשים ברוב הזמן, כך שזה לא שיקול אמיתי.

פורסם
  • מחבר

סבבה זמן סוללה במכשיר סלולרי הוא לא שיקול. ניצחת.

פורסם

הוא שיקול ללא ספק. אבל כל עוד מספיק ליום שלם, אז זה שיקול משני ולא ראשי לרוב המשתמשים. יום או יום וחצי? בכל מקרה צריך להטעין בלילה.

מי היוצאי דופן? אלו שעושים הרבה מהסיטואציות שציינת, או אלו שצמודים למסך 6+ שעות ביום. (פרט לדיבור)

פורסם
  • מחבר

אבל הוא לא מספיק ליום שלם, זאת בדיוק הנקודה.

אפילו ה-G2 לא מספיק ליום שלם של שימוש מאסיבי (אבל כן של שימוש ממוצע, וזאת בניגוד לנקסוס) ולכן התוספת הזאת היא קריטית.

וכמו שכתבתי בתגובה הקודמת, התוספת הזאת משמעותית דווקא כשלא משתמשים במכשיר. במסך כבוי אפילו עם אינטרנט זמין (3G) המכשיר לא צורך יותר מ-50mah (ואפילו פחות אבל נשמור על זה עגול), כך שה-600mah אקסטרה שיש לו מעל הנקסוס יתנו לך עוד 12 שעות שלמות של זמינות לפני שהוא ימסור את נשמתו לבורא.

איך שלא תסובב את זה מדובר על הבדל מהותי, דווקא בגלל ששני המכשירים עדיין גבוליים.

עם זמן מסך של +/- 6 שעות אתה בקלות יכול למצוא את עצמך לקראת סוף היום עם מכשיר מת. האקסטרה סוללה של ה-G2 יכולה לתת לך בדיוק את העוד שעתיים האלה של זמן מסך שחסרות (או לחלופין שעה של זמן מסך + 6 שעות המתנה) כדי שתוכל לשרוד את היום, את הפגישות בעבודה, את הסידורים, את הקניות, את הפגישה בפאב עם חברים.. בלי שהמכשיר ימות לך פתאום באמצע הדרך.

אז אולי אתה אוהב להסתובב עם מטען בכיס לכל מקום לאורך היום, להתחיל לחפש שקע פנוי במסעדה כשאתה בפגישת עבודה כמו איזה נרקומן, אבל אני מעדיף להימנע מזה.

פורסם

אתה עם 6 שעות מסך דולק כל יום בסמארטפון ? ( או אפילו 4-5?) לא יודע, לי זה נשמע דיי והותר למרבית המשתמשים.

לגבי זמן הדיבור וההמתנה. כל זה בכל מקרה מספיק. עם הנקסוס 5 אפשר לדבר 16 שעות ברציפות, מספיק לכל הדעות. ברור שמספר שעות אלו מופחת כאשר משתמשים במכשיר גם לדברים אחרים, אך עדיין לי זה נשמע מספיק.

פורסם

הנקסוס שלי מצליח להגיע לכ5 שעות SOT (כשהרוב לא בWIFI) בלי נסיון לחסוך בכלום (בהירות/סנכרונים/GOOGLE NOW ושות')

לא מדהים אבל פחות או יותר מה שציפיתי.

בפועל, ברוב הימים אני משתמש "רק" ב2-3 SOT (וכשאני חושב על זה, זה עדיין יותר מדי זמן מול המסך הקטן הזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים