עבור לתוכן

נקסוס 5 - ביקורות?

Featured Replies

פורסם
למה אתה מתכוון? אם לאייקונים המגודלים - זה הגיוני. המסך של ה N4 קטן יותר.

לעמוד הגוגל NOW ולברים (notification + כפתורים) השקופים.

• תגובות 110
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המבחן נפילה די מדאיג אותי. אני 6 שנים עם איפון ומעולם לא שמתי קייס. זה מכוער וזה מציק ובכלל שמדובר במכשיר גם ככה גדול מלחתחילה כמו הנקסוס.

מעולם לא נשבר לי מסך או כל דבר אחר וגם אם היה קורה משו החלקים זולים, 100 שקל למסך.

אני אומנם לא מפיל את הטלפון כמעט אבל זה כן קורה מדי פעם ונראה שהנקסוס בעייתי.

מצאתי אולי פתרון אפשרי. ראיתי מגיני מסך מזכוכית שההגנה שלהם משברית מסך די טובה ובמקרה הכי גרוע המגן עצמו נשבר ולא המסך.

הבעיה שזה קצת יקר, סביבות ה100 שקל, אבל זה נראלי פתרון די טוב אז כנראה אני אזמין אחד.

הביקורות עליהם ברשת די טובות.

פורסם

אם לא נשבר לך אף פעם המסך של האייפון, אז אין שום סיבה שהמסך בנקסוס 5 ישבר לך...

אני לא יודע עד כמה מגני הזכוכית הללו באמת אפקטיביים, עוד לא ראיתי מבחן אובייקטיבי אמיתי שמוכיח שיש להם השפעה כלשהי.

פורסם
  • מחבר
עוד פעם גוגל הורסת לעצמה את הקלף החזק של סידרת הנקסוס. מסתבר שהלאנצ'ר המשופר של 4.4 על ה N5 לא יגיע ל 4.4 על ה N4. מעפן.

הידעת שהלאנצ'ר הוא פשוט גירסה חדשה של אפליקציית הגוגל-חיפוש?

http://arstechnica.com/gadgets/2013/11/google-just-pulled-a-facebook-home-kitkats-primary-interface-is-google-search/

פורסם

ב-4.4 שיש ב-XDA לנקסוס 4 הלאנצ'ר קיים.

בכל מקרה אני מתכוון להחליף אותו ברגע שאני אשיג קוד ל-aviate

פורסם

מחכה לביקורת

פורסם
  • מחבר

אגב, הם זרקו במשפט האחרון הערה על משהו מאוד מהותי בגירסה החדשה של אנדרואיד:

http://www.gsmarena.com/google_debuts_art_in_kitkat_aims_to_change_android-news-7143.php

מדובר בשינוי דיי משמעותי באנדרואיד, שאומנם גורם לזה שיקח קצת יותר זמן להתקין אפליקציה על המכשיר (כי היא תקומפל מראש בזמן ההתקנה) אבל אח"כ בשימוש הרגיל הוא גורם לזה שהכל יעבוד הרבה יותר מהר..

פורסם

Whatsapp מסרבת לעבוד עם זה.

אז בינתיים זה לא ממש אופציה.

פורסם

הרבה דברים מסרבים לעבוד עם זה עכשיו. ART כבר קיים הרבה זמן, עכשיו גוגל עשו צעד גדול בדרך להחליף את dalvik.

פורסם

דווקא הרוב המוחלט של התוכנות עובד עם זה מצויין

גם אצלי וגם לפי דיווחים של משתמשים אחרים

פורסם

בשבילי הסוללה שברה את האפשרות לקנות נקנסוס 5

פורסם

(הסוללה המביכה בסביבות 20:00)

היא אומרת שזה בעקבות תקלה ב chromecast service שמונע מצב sleep, ושהיא תרחיב על זה בהמשך.

בטוח יתוקן בגרסה הבאה... אני לא יופתע אם 4.4.1 מעבר לפינה. אולי בעקבות זה השיחרור עבור הנקסוסים הקודמים מעט מתעקב.

בינתיים, אפשר פשוט לא להשתמש בשירות זה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים