עבור לתוכן

נקסוס 5 - ביקורות?

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 110
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זה נכון, אבל הדברים האלה קורים..

ה-desire s שלי נפל לא מעט פעמים, כולל על משטחי בטון וכו'... טפו טפו טפו אין אפילו לא שריטה על המסך. פה הוא התנפץ לרסיסים כבר בנפילה הראשונה..

זה הרבה עניין של מזל

הנקסוס 4 שלי נפל מספר פעמים והוא ללא שריטות ושברים. מצד שני, למישהו שעובד איתי נפל הנקסוס 4 על פרקט והתנפץ לו הגב.

פורסם
זה נכון, אבל הדברים האלה קורים..

ה-desire s שלי נפל לא מעט פעמים, כולל על משטחי בטון וכו'... טפו טפו טפו אין אפילו לא שריטה על המסך. פה הוא התנפץ לרסיסים כבר בנפילה הראשונה..

מכשירי מוטורולה קשיחים. זה הפלוס שלהם (היחידי לדעתי)

אך בכל מקרה צריך נרתיק. רצוי TPU GEL דקיק שמגן כמעט מכל הנפילות, ורק נפילות חסרות מזל ישברו את המסך. לדוגמה אם נופל על אבן בולטת, שאז הבליטה הקטנה בצדדים של הנרתיק, לא תגן על המסך.

פורסם

אני חייב לציין שהמצלמה של הHTC ONE נראית הרבה יותר טוב, זווית יותר רחבה. מגניב!

פורסם
  • מחבר
מכשירי מוטורולה קשיחים. זה הפלוס שלהם (היחידי לדעתי)

אך בכל מקרה צריך נרתיק. רצוי TPU GEL דקיק שמגן כמעט מכל הנפילות, ורק נפילות חסרות מזל ישברו את המסך. לדוגמה אם נופל על אבן בולטת, שאז הבליטה הקטנה בצדדים של הנרתיק, לא תגן על המסך.

ה-desire s הוא של htc, לא מוטורולה.

אני חייב לציין שהמצלמה של הHTC ONE נראית הרבה יותר טוב, זווית יותר רחבה. מגניב!

אל תיתן לוידאו אחד להטעות אותך, המצלמה של ה-ONE היא גרועה. הוא טובה רק במצבים מאוד ספציפיים, ברוב הזמן היא פשוט על הפנים.

http://www.gsmarena.com/six_way_camera_shootout-review-998.php

פורסם

אל תיתן לוידאו אחד להטעות אותך, המצלמה של ה-ONE היא גרועה. הוא טובה רק במצבים מאוד ספציפיים, ברוב הזמן היא פשוט על הפנים.

http://www.gsmarena.com/six_way_camera_shootout-review-998.php

אולי בהשוואה למכשירי דגל עם 13 מגה, אבל ראיתי כבר די הרבה תמונות של הONE והן בסדר גמור. בינינו, גם תמונות של NOTE 3 לא מפילות אותי.

וכמובן שאין שום טעם להשוות לטלפונים שמיועדים לצילום כמו LUMIA, כי זה סיפור אחר.

אגב, LOW LIGHT פקטור די חזק גם בביקורת ששמת, גם בצילום וידאו. מה רע?

אני אישית עדיין מסתדר עם תמונות של האייפון 4 אז באמת בכל מקרה זה עניין אישי לצרכים.

אם אתה כצלם אמיתי תתלהב מתמונות של כל מכשיר אחר חוץ מהLUMIA, אז אני כבר לא מבין אותך בכלל.

פורסם

מה זה קשור לכמות המגה פיקסלים?

פורסם

זה קשור גם לזה.

כיום יש בערך שלוש טלפונים עם מצלמה "באמת" טובה:

1. Nokia N8

2. Nokia 808

3. Nokia Lumia 1020

שלושתם עם "הרבה מגה פיקסלים" - אך כמובן שזה בנוסף לחיישן גדול ואיכותי (ואופטיקה איכותית).

יש עוד כמה מכשירים עם חיישני BSI או אופטיקת OIS שהם איפשהו באמצע הדרך להיות "טובים".

טוב = כאשר אפשר לצלם כמעט בכל מצב והתמונה תצא שמישה וטובה (מה שפשוט לא אפשרי במכשירים רגילים).

פורסם
  • מחבר

מה נסגר איתכם? תסתכלו על ביקורות ברשת. ל-ONE באור יום יש תוצאות על הפנים מול כל מצלמה אחרת - אייפון, גלקסי, וכמובן G2 ו-Z1 וכו'.

זה גם לא כאילו שיש פה איזשהו ויכוח בין הגולשים.. זאת דעה מאוד מוצקה וחד משמעית.. למשל, כאן אחת מהתגובות היתה "Those pictures must have been taken with an HTC One ;-)" ..............

פורסם
מה נסגר איתכם? תסתכלו על ביקורות ברשת. ל-ONE באור יום יש תוצאות על הפנים מול כל מצלמה אחרת - אייפון, גלקסי, וכמובן G2 ו-Z1 וכו'.

זה גם לא כאילו שיש פה איזשהו ויכוח בין הגולשים.. זאת דעה מאוד מוצקה וחד משמעית.. למשל, כאן אחת מהתגובות היתה "Those pictures must have been taken with an HTC One ;-)" ..............

אני לעומת זאת, הורדתי תמונות ושחקתי איתן. סבבה לגמרי. אבל זה לטעמי האישי. כמובן שלא תמונות סופר חדות ב13 מגה, אבל לי זה פחות קריטי.

פורסם
פורסם

עוד פעם גוגל הורסת לעצמה את הקלף החזק של סידרת הנקסוס. מסתבר שהלאנצ'ר המשופר של 4.4 על ה N5 לא יגיע ל 4.4 על ה N4. מעפן.

אני לא מבין למה הם לא דואגים לספיקר נורמלי. זה אחד הדברים החשובים במכשיר. לפחות המצלמה טובה.

פורסם

למה אתה מתכוון? אם לאייקונים המגודלים - זה הגיוני. המסך של ה N4 קטן יותר.

פורסם

אני לא מבין למה הם לא דואגים לספיקר נורמלי. זה אחד הדברים החשובים במכשיר.

לפחות המצלמה קצת יותר טובה מהנקסוס 4

תיקנתי מעט עבורך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים