עבור לתוכן

נקסוס 5 - ביקורות?

Featured Replies

פורסם

שאלה- האם הסוללה המחורבנת יחסית היא תוצאה של ניסיון לשמירה על תו מחיר אטרקטיבי (ואם כן- כמה כבר עולה להם לשים סוללה יותר טובה) או שמא ניסיון להשאיר את ה-G2 תחרותי?

כי אם הייתה למכשיר סוללה טובה יותר, להרבה מאוד מהלקוחות הפוטנציאלים של הG2 פשוט לא היה משתלם לרכוש אותו עם הבדל של כמעט פי 2 במחיר.

• תגובות 110
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש מבין את הטענות כגון "מה, LG מפגרים/פראיירים?" זו טענה שלדעתי היא דבילית. אם גוגל היו רוצים שיהיה משהו במכשיר - הוא היה שם. הסוללה קטנה כי גוגל הסתפקה בסוללה כזו. זה לא קשור ל LG - גוגל אחראית על המפרט של המכשיר הזה.

(במסגרת היכולת הטכנולוגית ושרשראות האספקה של החברה שאיתה היא עובדת)

פורסם

מכשיר קל לתיקון - ציון 8/10 . יותר טוב מהנקסוס 4 מבחינה זו, וקל לתיקון כמו ה S4.

הבטריה ניתנת להחלפה בקלות.

http://www.ifixit.com/Teardown/Nexus+5+Teardown/19016

נערך על-ידי Roger That

פורסם

סקירה\השוואה בין המכשיר הלבן לשחור(בניה קצת שונה).

פורסם

^ החל מדקה 22. בקצרה, החומר של הפלטה האחורית שונה. בלבן זה פלסטיק, בשחור זה פלסטיק "קטיפתי".

בנוסף, בצדדי המכשיר, בלבן מדובר בציפוי מבריק, שנראה שהוא מתקלף עם הזמן. בשחור מדובר באותו חומר אחורי. בקיצור, השחור נראה ומרגיש טוב יותר.

אגב, המינוס היחיד בתיקון המכשיר זה שהזכוכית מותכת למסך, כמו במרבית המכשירים כיום. החלפה של זכוכית שבורה ללא מסך, תהיה קשה.

פורסם
  • מחבר
בקיצור, השחור נראה ומרגיש טוב יותר.

השחור מרגיש טוב יותר, אבל דווקא הלבן הוא זה שנראה טוב יותר לדעתי. מה שהופך את ההתלבטות לקשה יותר :/

פורסם
השחור מרגיש טוב יותר, אבל דווקא הלבן הוא זה שנראה טוב יותר לדעתי. מה שהופך את ההתלבטות לקשה יותר :/

ראה את הסרטון שמנטוס צירף החל מדקה 22 בדגש על צידי המכשיר. בלבן נראה שזה מתקלף, ואולי אפילו החל להתקלף במכשיר החדש שלו בנקודות קטנות מסוימות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הסרטון הזה במלואו עוד לפני שהוא צירף אותו לדיון הזה.

ושום דבר לא מתקלף, על מה אתה מדבר?

החסרונות של הדגם הלבן הם שהוא מרגיש קצת פחות טוב (מרגיש פלסטיק במקום מין "גומי" מחוספס כזה), ושהצדדים המבריקים הם מגנט לטביעות אצבעות...

מבחינת מראה זה כמובן עניין של טעם - אני חושב שמראה הפנדה דווקא מגניב יותר מהשחור המשעמם.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

גם לדעתי הלבן יפה יותר.

לא חושב שיטביעות אצבעות יבלטו באופן מיוחד על הלבן (אם כי זו סתם הערכה ללא הרבה ביסוס)...

פורסם

אריקה גם מתכוונת לעשות על הנקסוס 5 סקירה מקיפה, אני אוהב את הסקירות שלה, שווה לעקוב -

פורסם
  • מחבר

אה, זאת הבחורה שעשתה את הביקורת המאוד מקיפה על ה-G2 ולא אהבה בכלל את מה שהם עשו שם עם המסך.. אני רואה שכמו שאר ההשוואות, גם היא טוענת שהמסך בנקסוס טוב יותר. מעניין וקצת מוריד מה-G2...

פורסם

גם הצבעים בנקסוס 4 היו יותר מאוזנים מה- Optimus G, אולי היצרנים חושבים שצבעים רווים מושכים יותר לקוחות מאשר צבעים "אמיתיים".

פורסם
  • מחבר

תוצאה רעה מאוד לדעתי....

זה כל מה שיש להייפ של "גורילה גלאס 3" להציע??

הנה לצורך השוואה המבחן של ה-Z1, שבנוי כולו מזכוכית!

זה נכון שהמכשיר מת (חחח), אבל הזכוכית לא נשברה....

אז מה הקטע של הגורילה גלאס?

פורסם

אל תפיל את הטלפון שלך

As simple as that :)

פורסם
  • מחבר

זה נכון, אבל הדברים האלה קורים..

ה-desire s שלי נפל לא מעט פעמים, כולל על משטחי בטון וכו'... טפו טפו טפו אין אפילו לא שריטה על המסך. פה הוא התנפץ לרסיסים כבר בנפילה הראשונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים