עבור לתוכן

זקוק למפרט רב תכליתי עם דגש על עריכת תמונות, תקציב כ-3000ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הגיע זמנו של הנייח הזקן לפנות את שולחן העבודה לנייח צעיר ונמרץ יותר, אז בעזרתכם אני צריך אחד שיעמוד בסטנדרטים הבאים:

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500

2. מה שימושי המחשב ? רב תכליתי עם דגש על עריכת תמונות, וידאו HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות כמו photoshop, lightroom וכיו"ב, עיקר השימוש של המחשב

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע הוא 22 אינץ', כנראה ישודרג בעתיד לIPS (אשמח לקבל המלצות...)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי שאוכל במידת הצורך לשחק על הגדרות סבירות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מכיוון שהמחשב מיועד לחדר שינה רצוי שיהיה שקט ככל שאפשר במסגרת התקציב, אז 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בצפון הרחוק אז אם מישהו מכיר חנות מומלצת בין קרית שמונה לכרמיאל אני אשמח לשמוע...

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מכיוון שאני נוהג לתחזק את המחשב ככל שניתן (ההודעה נכתבת על אינטל פנטיום שהגיע זמנו) רצוי שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד

אם שווה לחכות חודש, חודשיים לחומרה מסוימת (מעבד מהדור החדש או כרטיס גרפי) שתהיה יותר זולה או זמינה, זה אפשרי.

מודה מראש לכל אלו שישקיעו מזמנם לרשום לי מפרטים והמלצות...

פורסם

כעיקרון הנקודה שעיכבה אותי, הייתה השאלה האם להוסיף כרטיס מסך אם לאו.

מבחינת PS הרי שזה לא משנה כלל, מבחינת Lightroom הרי שהוא עושה שימוש ב-CUDA, אומנם לרוב זה מוגבל לתוספות צד-שלישי,

כך שזה מין פלונטר, להוסיף או לא, אני אתן הצעה עם, שיהיה במידה ו...

זה כמובן לשיקולך.

ההצעה היא מ-ivory כרמיאל, מקווה שזה קרוב יחסית.

מפרט בסיס - עלות 1880 ש"ח:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103

יש לבקש את לוח האם הבא - ללא עלות נוספת:

1. לוח Asus דגם H81M-E צ'יפסט H81

יש להוסיף את השדרוגים הבאים:

1. שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח

2. שידרוג Intel® CoreTM i5-4670 3.4GHz Haswell -ו140 ש"ח

3. שידרוג לדיסק קשיח Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Buffer רק 60 ש"ח

4. שידרוג לזכרון Kingston 8GB DDR3 1600MHz (יחידה אחת של 8GB) -ו185 ש"ח

יש להוסיף את הרכיבים הבאים:

1. Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 - עלות 560 ש"ח

2. רמקולים Black LS21 2.1 Logitech - עלות 135 ש"ח

3. מארז מחשב Antec One - עלות 245 ש"ח

יש לקזז כ~100 ש"ח פחות מהעלות הסופית, וזאת עקב החלפת מארז ה-CASECOM ב-Antec One

סה"כ לתשלום:

1880 + 140 + 140 + 60 + 185 + 560 + 135 + 245 - 100 = 3245 ש"ח

כעיקרון ישנם שינויים רבים שניתן לבצע, כגון ביטול כרטיס המסך ושדרוג המעבד לאחד חזק יותר כדוגמת ה-i7-4770

[]=2287&filters[2283][]=2288&filters[2292][]=2293&filters[2292][]=2294"]רמקולים שונים - יש מבחר, מארז שונה ועוד כהנה וכהנה.

לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים