פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים - לא יודע, צריך לחשב. 17% מע"מ ו-(אין לי מושג)% מכס, וצריך לדעת מי בא קודם.- או שתלך ליבואן רשמי בארץ (לא ברור לי אם יש), או שתשלח לחו"ל ותשלם יותר.- לא, הם לא טלוויזיה אנאלוגית.- תלוי בתנאים שלך.- נקסוס 7 2013
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר תודה רבה כדאי לדעתך לקנות אייפד 4 לחכות לחדשים או לקנות טאבלט אנדרואיד בסופו של דבר? נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי gal651
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים דעתי -הכללית- לא עוזרת לך. אני צריך לדעת מה הדרישות שלך, ההעדפות שלך, והתקציב שלך, בכדי לחוות דעה רלוונטית עבורך.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר אין בעיה של תקציב.אני בעל פלאפון android (גלקסי s3). אני צריך אייפד בשביל אפליקציות מסוימות שאין באנדרואיד וגם באופן כללי (אני רוצה טאבלט).
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים אם אתה -רוצה- אייפד, ולא מכשיר אנדרואיד, אז מן הסתם כדאי לך אייפד.אם אתה -צריך- אייפד, אך מוכן למכשיר אנדרואיד לו זה השני יספק את הסחורה, עליך להסביר לנו מהם אותם שימושים, ומדוע טאבלט אנדרואידי לא יכול לספק אותם.בנוסף, מהו גודל המסך שאתה רוצה?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מחבר אם אני אזמין מ-ebay אייפד אייר חדש שעולה 1950 ש"ח כולל משלוח - כמה אחוז צריך להוסיף בעקבות המכס? האם צריך לשלם גם מע"מ?אשמח לעזרה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.