עבור לתוכן

התייעצות לגבי ASUS UX31A-DH51

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני סטודנט להנדסה - מבקש את עזרתכם.

בגדול, יש לי בדירה PC שמבצע את כל מה שאני צריך מעל ומעבר, אבל כשאני חוזר בסופ"שים הביתה אני צריך איתי מחשב נייד (לביצוע ש.ב, מצגות, הרצאות מוקלטות וכדומה). אני לא מעוניין להשקיע סכום עצום עכשיו בשביל לפטופ בזמן שיש לי מחשב נייח שמרבית הזמן אני איתו.

אז, מה דעתכם על הדגם הזה? (לא גירסת הPrime). מה שמשך אותי זה המסך שהוא FHD והפאנל שלו (IPS). בנוסף, הימצאות של מקלדת מוארת, כונן SSD והמשקל שלו.

מה שמרתיע אותי זה הגודל של המסך, לדעתכם זה קטן מדי או שזה בדיוק מספיק? אני כמובן אדאג ללעלות את הDPI של התצוגה.

עד דבר שמוזר לי ממש - יש לאחי MacBook Pro בן 5 שנים בערך, בגודל של 15 אינץ'. למה לעזאזל אפל עשו עבודה כל כך טובה עם המסך כך שהbezel שלו ( המסגרת מסביב למסך) כל כך דקיקה ואילו בלפטופים אחרים של היום המסגרת כל כך עבה ומצועצעת? להלן בדגם הזה.. לא יכלו לנצל את השטח טוב יותר?

יש לציין ש800 דולר זה המקסימום שאני מוכן לשלם. לצערי לא מצאתי מחשבים בגודל של 14" שעונים על הדרישות שלי.

תודה!

זה אגב המחשב שבו אני מעוניין:

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B009AEYDZA/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&m=A3ETH6T54TJRRL

פורסם

מניח שאתה מתכוון לדגם עם ה-IVY BRIDGE.

יופי של מחשב, לחברה שלי יש והיא מרוצה ממנו מאוד.

SSD של 128GB שעלול להיות קצת קטן.

קנתה אותו באמצע אוגוסט ב-700$. ראיתי אותו לפני שבועיים-שלוש ב-690$ עם הארד דיסק חיצוני של 500GB.

ממליץ מאוד לעשות התקנה מחדש של הווינדוז מיד עם קבלת המחשב כי ASUS דוחפים לא מעט זבל בהתקנה.

פורסם
  • מחבר

הכי זול שמצאתי זה באמזון ב784$ כולל משלוח, איפה ראית ב690$? :o

עריכה: מניח שזה היה באיזה דיל.. לא משנה, אני לחוץ על מחשב.

פורסם

יש אתר בשם slickdeals.net

כל הזמן מתפרסים שם פרסומים לגבי כל מיני מבצעים. תחפש של אולטרהבוקים למיניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים