עבור לתוכן

שיפור ביצועי לפטופ על ידי SSD

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב.

ברשותי לפטופ בסיסי למדי, Acer Aspire one 722

המפרט:

AMD C60 1.0Ghz

4GB RAM

320GB HDD 5400RPM

בעקרון המחשב מאוד בסיסי ודי עגלה במונחים שאני רגיל אליהם מהשולחני.

הבנתי שיש SSD שמתחברים בmSATA. אם הבנתי נכון זה חיבור זהה לMINI PCIE, האם זה נכון?

אם כך, האם אני יכול לוותר על כרטיס הרשת האלחוטי ולטובת כך לקבל SSD קומפקטי שיתחבר במקומו ויאיץ את המחשב?

פורסם

לא, כי המחשב וה-BIOS לא יאפשרו לך זיהוי של הכונן. כך לפחות אני מבין מקריאה בפורום בחו"ל מאנשים שניסו זאת. כנראה מגבלה פיסית ו/או ב-BIOS.

כך שהאפשרות היחידה שלך זה להחליף 1:1 את ה-כונן HDD הרגיל שיש במחשב ב-SSD סטנדרטי.

אם אתה צריך נפח, אז קנה מארז USB חיצוני באיזה 30-40 ש"ח ותשים שם את ה-320GB כך שהוא ישמש אותך ככונן חיצוני למחשב.

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

ראיתי פתרון מעניין בדמות SSD שמתחבר למחשב בחיבור Mini PCIE. יש סיכוי שזה יעזור בכלל או שאין מה לבנות על זה?

פורסם

רשמתי לך שיש לך מגבלה במחשב שלא מאפשרת חיבור SSD ב-Mini PCIE - אם תחבר לשם הוא לא יזהה אותו במחשב.

במחשב כזה גם המעבד די איטי, יהיה שיפור בביצועים של המחשב אבל לא הייתי משקיע יותר מדי.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו מחשב,

הכנסתי לו SSD intel 330 והוא באמת האיץ את הביצועים, אבל את תצפה להרבה יותר מדי.

זה עדיין נטבוק קטן.

פורסם

זה לא מתאים.

כמה פעמים אתה רוצה שנחזור על זה?

אולי תרגיש את החור בכיס ואת הבזבוז זמן שלך על זה אחרי שתזמין את זה, תחבר ותראה שזה לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אם כך איזה SSD מומלץ במקום ההרדיסק הנוכחי? (חשוב שיהיה כמה שיותר גדול, הנוכחי 320GB ורובו תפוס)

פורסם
  • מחבר

המחיר קצת כבד כרגע,

אבל אני רואה שאת ה250GB של סמסונג אני יכול להשיג בפחות כסף בKSP, לקבל תשלומים, או לחכות למישהו שיורד לאילת שיביא לי בזול יותר אפילו...

פורסם

זה לזמן מוגבל.

ו-KSP ואייבורי עשו קטע לא יפה שלא השתתפו במכירה וכמו בקניות קודמות שברו את מחיר ההצעה הזולה שהוצעה ע"י TMS.

עדיף לטובת קניות והתארגנויות באות שלא תחסוך על כמה גרושים ותקנה מ-TMS בתור אלו שכן באו לקראת הפורום ברכישה הזו ושיתפו פעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים