עבור לתוכן

מחשב נייד - תקציב 3k לעבודות משרדיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה).

מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה..

חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה..

תודה רבה מראש!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא עדיף כבר מחשב עם SSD?

זה יגרום למחשב "לעבוד חלק"....

פורסם
  • מחבר

היי deluxe, אני לא כל כך מבין בזה, האם יש לך הצעה הכוללת ssd במחיר באזור הזה (או טיפה יותר)?

האמת שלא שמתי לב ופספסתי את ההצעה של Chevy אז אשמח אם תוכלו להציע לי בבקשה הצעה נוספת..

שוב תודה רבה לשניכם..

פורסם
  • מחבר

אני מפרט (על הרוב לא עניתי כי אין לי דרישות מיוחדות. אני לא מבין בזה במיוחד, פשוט רוצה מחשב אמין שירוץ באופן מיטבי. וכמו שאמרתי צריך מערכת הפעלה כלולה.):

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע בדיוק אך בוודאי שלא יהיה קטן במיוחד. זה בשביל אבא..עדיף ממוצע או גדול יותר

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* כונן אופטי?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים