עבור לתוכן

Nokia Lumia 520... דעתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו.

ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה)

בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות.

נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה?

תודה.

פורסם

1. הוא ממש, אבל ממש לא שווה את הכסף.

2. מוכרים HTC 8X ו ATIV S שהם מכשירים הרבה יותר טובים ב 100 - 200 שקל יותר.

3. כרגע החסרון הכי משמעותי של WP8 הוא שאין תוכנת ניווט בעברית (אין וויז עדיין). יש תוכנת ניווט סבירה כלשהי ב 30 שקלים. אין אפשרות חינמית טובה, אלא אם כן זה מכשיר של נוקיה ואז תקבל את תוכנת הניווט שלהם (שהיא טובה).

אני חושב ש WP מערכת הפעלה מעולה. היא זריזה, היא פשוטה, היא זורמת והיא נוחה. הבעיות העקריות, כאמור, זה תוכנת ניווט ואפליקציות ישראליות (Get taxi וכדומה). לי זה לא משנה. יש כאלה שזה קריטי עבורם.

(יש לי את ה ATIV S)

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המעמיקה... בהתייעצות עם חבר, עלתה גרסת המיני של מכשיר הדגל לשעבר של Samsung... הגלאקסי 3 מיני. לפי כל הפרמטרים הוא נראה טוב יותר ויחסית באותו טווח מחירים.

דעתך?

פורסם

אם מאוד חשוב מגוון אפליקציות מירבי - אולי (צריך לבדוק). בעקרון, זה מכשיר מסורס למדי, כבר ידוע גם שלא יקבל יותר עדכוני גירסה.

אם לא, האטיב S מכשיר טוב בהרבה (וגם ה HTC 8X).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים