עבור לתוכן

תיקון LAGS ב LG G2 : עובד!

Featured Replies

פורסם

הבחור שכתב את זה נשמע כמו אידיוט.

If you activate it will get right clock speed according to CPU temp. If CPU gets too hot it will lower CPU,so that CPU can get cooler and run smoothly! If your CPU gets too hot it can start to LAG on your system. I don't know why people force off it on E98x LG G Pro...???!!!

Principle is the same on CPU in phone as in computer/laptop. You all know that If CPU gets too hot or not cooled down enough it will get LAGY and start to throttle the system!

איזה שטויות בחיי.... חום לא מאט את המעבד. איטיות מאיטה את המעבד.

מה שהוא מציע עושה בדיוק הפוך. כשהמעבד מתחמם הוא מאט אותו... לא רק שזה לא משפר את הביצועים כמו שהוא חושב - אלא בדיוק להיפך.

יכול להיות שההגדרה "הפוכה" וזאת התנהגות ברירת המחדל (הגיוני) ומה שהוא עושה זה פשוט לבטל אותה.

לכן הוא אכן רואה שיפור בביצועים, אבל הסיבה .... היא בדיוק הפוכה ממה שהוא חושב.

פורסם

די עצוב שאנשים צריכים להתחיל להתעסק עם מודים כדי לפתור "לאגים" באחד המכשירים הכי חזקים שקיימים.

פורסם
  • מחבר

שמעו קבלתי את המכשיר אתמול.. עשיתי את השינוי הזה תוך 4 שניות ומדהים הלגים הלכו.... עובד :)

פורסם

אם מה שהוא עושה זה בעצם למנוע את האטת המעבד מסיבות חום, אז זה יכול להיות בעייתי... הטלפון עלול להתחמם יותר מדי.

מציע לכם לשים טוב לב לכמה המכשיר מתחמם לאחר השינוי.

פורסם
שמעו קבלתי את המכשיר אתמול.. עשיתי את השינוי הזה תוך 4 שניות ומדהים הלגים הלכו.... עובד :)

אני אשמח להבין איזה לאגים בדיוק היו לך, איפה כמה ולמה.

פורסם
  • מחבר
אני אשמח להבין איזה לאגים בדיוק היו לך, איפה כמה ולמה.

גלילה בדפדפן מדי פעם היה קופצני ...

גלילה במיילים / אפליקציות שונות

הרבה יותר חלק עכשיו. אני מאמין שזה DRIVER לא עדכני של LG ושהם יעדכנו את זה בגרסה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים