פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים הבחור שכתב את זה נשמע כמו אידיוט.If you activate it will get right clock speed according to CPU temp. If CPU gets too hot it will lower CPU,so that CPU can get cooler and run smoothly! If your CPU gets too hot it can start to LAG on your system. I don't know why people force off it on E98x LG G Pro...???!!!Principle is the same on CPU in phone as in computer/laptop. You all know that If CPU gets too hot or not cooled down enough it will get LAGY and start to throttle the system!איזה שטויות בחיי.... חום לא מאט את המעבד. איטיות מאיטה את המעבד.מה שהוא מציע עושה בדיוק הפוך. כשהמעבד מתחמם הוא מאט אותו... לא רק שזה לא משפר את הביצועים כמו שהוא חושב - אלא בדיוק להיפך.יכול להיות שההגדרה "הפוכה" וזאת התנהגות ברירת המחדל (הגיוני) ומה שהוא עושה זה פשוט לבטל אותה.לכן הוא אכן רואה שיפור בביצועים, אבל הסיבה .... היא בדיוק הפוכה ממה שהוא חושב.
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים די עצוב שאנשים צריכים להתחיל להתעסק עם מודים כדי לפתור "לאגים" באחד המכשירים הכי חזקים שקיימים.
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים מחבר שמעו קבלתי את המכשיר אתמול.. עשיתי את השינוי הזה תוך 4 שניות ומדהים הלגים הלכו.... עובד
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים אם מה שהוא עושה זה בעצם למנוע את האטת המעבד מסיבות חום, אז זה יכול להיות בעייתי... הטלפון עלול להתחמם יותר מדי.מציע לכם לשים טוב לב לכמה המכשיר מתחמם לאחר השינוי.
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים שמעו קבלתי את המכשיר אתמול.. עשיתי את השינוי הזה תוך 4 שניות ומדהים הלגים הלכו.... עובד אני אשמח להבין איזה לאגים בדיוק היו לך, איפה כמה ולמה.
פורסם 2013 בנובמבר 111 שנים מחבר אני אשמח להבין איזה לאגים בדיוק היו לך, איפה כמה ולמה.גלילה בדפדפן מדי פעם היה קופצני ...גלילה במיילים / אפליקציות שונותהרבה יותר חלק עכשיו. אני מאמין שזה DRIVER לא עדכני של LG ושהם יעדכנו את זה בגרסה הבאה.
פורסם 2013 בנובמבר 211 שנים מחבר מה דעתכם על התוכנה הזאת?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=enמפעילה TRIM שאמור להיות כלול רק בגרסה ANDROID 4.3 שעדיין לא יצאה ל G2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.