עבור לתוכן

מחשב נייד תקציב 3000-6000

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט)

זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP

(שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע)

לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים)

כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה .

מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי .

חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 .

אז להלן העדפותיי בסיכום :

אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד - אבל מעדיף מחשב נייד שיודע להיות טאבלט

אמינות מוצר דבר שחשוב לי ביותר

דיסק SSD עדיף ואם לא אז לא נורא מקסימום נקנה ונחליף .

זכרון - כמה שיותר יותר טוב

מעדיף זמן סוללה ארוך כמה שיותר

אם אפשר להתאים להעדפותיי משהו במחיר שציינתי - אשמח לשמוע - בHP לא מצאתי יותר מידי דגמים בארץ אבל גם לא ידעתי איפה להתחיל לחפש .

פורסם

רק שנהיה באותו עמוד - אתה מדבר על הדגם Dell XPS 12 שנראה כך:

Dell_XPS_12_35822849_12_620x433.jpg

כדי שנמשיך, כי ההודעה שלך לא הכי ברורה, תענה על השאלון הבא:

http://hwzone.co.il/community/threads/493381-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9C2013)

איך שאני רואה אז זה כרגע - ה-Yoga 13 יתאים לך, יכול להגיע עם SSD של 256GB אפילו ועדיין בתקציב של עד 6000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אולי ההודעה לא ברורה אבל די קלעת מבחינת נתונים להוציא הסוללה זה 4 תאים - יש אפשרות לשדרג לסוללה 6 תאים בלי לשנות את הגודל ?

והצורה שזה נהפך לטאבלט לא נראה לי הכי כיף שיסתכל על המקלדת מאחורה :) אם יש פתרון יותר יפה בדומה לXPS שהצגת או מחשב נוסף שאפשר לסובב את המסך ולעשות שהטאבלט תהיה על המקלדת . ולא להוציא את המקלדת החוצה

פורסם

מספר התאים לא קובע את איכות הסוללה וכמה המחשב יחזיק בזמן עבודה.

כאמור - תענה על השאלון.

פורסם
  • מחבר

שאלון כבד אבל להלן התשובות :

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כרגע עבודות משרדיות אבל חשוב שיהיה אופציה לשדרג אותו שיהיו עליו עוד מכונות וירטואליות בעתיד

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) הרזולוציה הכי גבוהה שאפשרי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא

* משקל רצוי? לא ידוע - כמה שיותר קל יותר טוב אך פחות משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן - 6-8 עדיף

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)עדיף HDMI

* Bluetooth? - בטח

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - דיסק SSD מינימום 128

* כונן אופטי? לא מעניין

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מעניין אבל נחמד אם יש

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד כדאי אם כבר אז כבר

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם בתקציב אז כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע שהופך את המחשב לטאבלט לכל דבר - היוגה 13 נחמד אבל הוא משאיר את המקלדת באוויר זה לא יפה ואני מעדיף שלא

פורסם

אולי זה יתאים לך:

http://hwzone.co.il/gadgets/news/141963

אבל הוא עדיין לא נמכר בארץ.

המכירה שלו בארה"ב רק החלה ודגמים ומפרטים שונים צפויים לדעתי להיכנס למכירה החודש.

אם יש לך מישהו שיביא לך אותו מארה"ב זה יהיה מעולה, אם לא אז תחכה שיגיע לארץ במחיר מופקע או שתקנה בארה"ב ותשלח אותו לפה (+ תשלום מע"מ ומשלוח)

פורסם
  • מחבר
אולי זה יתאים לך:

http://hwzone.co.il/gadgets/news/141963

אבל הוא עדיין לא נמכר בארץ.

המכירה שלו בארה"ב רק החלה ודגמים ומפרטים שונים צפויים לדעתי להיכנס למכירה החודש.

אם יש לך מישהו שיביא לך אותו מארה"ב זה יהיה מעולה, אם לא אז תחכה שיגיע לארץ במחיר מופקע או שתקנה בארה"ב ותשלח אותו לפה (+ תשלום מע"מ ומשלוח)

קלעת בול :)

אני טס לאמסטרדם ידוע לך אם שם יש מחירים טובים על לפטופים ?

ולגבי ארה"ב אבדוק את האופציה יש מצב יש לי מישהו טס לשם

פורסם
  • מחבר

אחלה , אז או שאמתין שיגיע לא נראה שההבדל יותר מידי רציני או שאדאג להשיג אותו מארה"ב .

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים