פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים אני חושב שכולנו זקוקים למאגר אתרים לטיולים זולים בחו"ל.ארשום את מה שאני מכיר, ואשמח אם תוסיפו, תעירו ותרחיבו.טיסות ומלונות -Amadeus אתר השוואת מחירי טיסות מוצלח מאדHotWireמלון בשיטת ה"חתול בשק".מלונות שלא הגיעו לתפוסה מלאה, מציעים חדרים במחירים זולים מאד באופן אנונימי - כדי לא להוריד את המחירים שלהןאין תמונות של המלונות, רק מחיר, מיקום וביקורות (בין השאר, של TripAdvisor)Expediaאתר גדול מאד להשוואת מלונות וטיסותטיסות בלבדKayakאתר גדול ומוצלח להשוואת טיסותSkyscannerטיסות זולות ליעדים ספציפייםEasyJetטיסות זולות מאד - בעיקר למנצ'סטר וללונדון (לאחרונה גם לרומא, ג'נבה ובזל)Wizz Airטיסות זולות מאד - לרומניה בלבד (כתבה)מגוריםAirBnBהשכרת דירות לתקופות קצרות למטייליםפופולרי מאד באירופהCouch Surfingלחסכנים ביניכם, רשת אירוח חברתיתאתרים ישראלייםTravelistאתר ישראלי להשוואת מלונות וטיסותהדקה ה-90כשמו, כן הוא.אתר שמוכר טיסות ברגע האחרון במחירים זולים.יש לכם עוד אתרים להמליץ עליהם?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים היו שתי כתבות מעניינות בנושא ב-Lifehacker לאחרונה -הראשונה סקרה כמה אתרים רלוונטיים -Five Best Cheap Travel Booking Sites(ספציפית, שים לב ל-Hipmunk. בנוסף, יש גם את ITA Software \ Matrix, אבל לא הצלחתי למצוא איך קונים דרכם כרטיסים)והשנייה, המליצה על הרבה תוכניות התנדבויות שיממנו לך חלק מהנסיעה בתמורה להתנדבות, מה שיכול להיות גם די מוצלח -How to Book a $1700 Vacation for $700 by Volunteeringלא ניסיתי בעצמי, אבל אני מכיר כמה אנשים שעשו דברים כאלה, וטוענים שזו חוויה אפילו יותר מדהימה מאשר טיול רגיל. (ולא עולה לך כמעט כסף) נערך 2015 בינואר 310 שנים על-ידי blackthorne
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.