עבור לתוכן

samsung galaxy s4 - יש שני דגמים 9505 ו-9500. איזה מהם מומלץ יותר?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי, ה-9500 הוא דור 3.5, אבל עם מעבד של 8 ליבות. למעשה 2 מעבדים אבל נכון לעכשיו המכשיר לא מנצל אותם ביחד. כששני המעבדים יעבדו יחד, המכשיר יעבוד יותר מהר והניצולת של הבטריה תהיה טובה יותר.

לעומת זאת ה-9505, הוא דור 3.5, אבל עם מעבד של 4 ליבות.

אמרו לי שכיום אין הבדל משמעותי מבחינת מהירות.

גם מבחינת מחיר אין הרבה הבדל, אבל ה-9505 קצת יותר יקר. הבנתי גם שיש לו יותר רומים.

אשמח לדעת מה לדעתכם עדיף לקנות. אשמח גם להסבר למה מה שאתם מציעים עדיף על פני האפשרות השנייה.

תודה מראש ולילה טוב,

dr70 :)

פורסם

שמע, יש לי סמסונג 3, הם מצוינים והכל אבל אני חייב להגיד כמה דברים לפני שאתה קונה:

- המערכת שלהם כבדה לאחר זמן מה, ולא מגיבה היטב, ופשוט מצאתי את עצמי מתקין רומים של חברות אחרות על פלאפון של סמסונג.

- בתקופה שכן היה לי את הרום של סמסונג - עדכונים יצאו בתקופות של פעם בחצי שנה \ שנה, ככל שהמכשיר התיישן העדכונים הפסיקו לבוא ונעלמו... (גלקסי 3 כן ? שנה וחודשיים ואני מדבר על התקופה שהיה לי אותו חצי שנה...)

אני יכול לאמר לך שגם עם 16 ליבות המכשירים שלהם יאבדו מהביצועים לאורך זמן וזה בגלל תאימות תוכנה ולא חומרה.

אתה מדבר פה על יותר רומים או פחות רומים ... תקנה כבר מכשיר עם גרסא יציבה אין לך מה להתעסק עם זה ... למה אתה משלם ממיטב כספך על המערכת של סמסונג ?? בשביל להחליף אותה שתקבל אותה ?

עוד שבוע וחצי יוצא הנקסוס 5, קח אותו יעלה אותו דבר אם לא יותר זול,

תקבל עדכונים ישירות מגוגל בדוקים ויציבים ותקבל אותם ראשון ! שלזה אין תחליף ולדעתי תהנה מזה יותר ...

פורסם

אישית הייתי לוקח את המכשיר עם הSnapdragon 600 - ה9505 , ה 5 Exynos של סמסונג דיי דפוק ,ולא הExynos 5 בגרסאות הנוכחיות במכשירים הנוכחיים של סמסונג לעולם לא יוכל להשתמש ב8 הליבות בו זמנית , זה פשוט לא איך שLittle.Big של ARM עובד ..

ה9505 הוא בעצם מכשיר 4G , שזה אומר תמיכה בLTE בתדרים ספציפיים, ה9500 לעומת זאת תומך עד לHSPA+ מה שאתה קורה לו 3.5G .

נערך על-ידי David_K

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם. אני אשקול את העניין של ה-Nexus 5.

תודה רבה ויום טוב,

dr70 :)

פורסם

אישית לקחתי I9500, כי הוא יותר חזק.

תמתין ל-NEXUS 5 כמו שאמרו כאן.

פורסם
  • מחבר

NEXUS 5 זה טלפון של LG? כי נראה לי שאני מעדיף SAMSUNG.

אם בכל זאת הבחירה בין ה-9500 וה-9505 של galaxy s4, מה בכל זאת עדיף?

תודה מראש וערב טוב,

dr70 :smiley1:

פורסם

NEXUS 5 זה טלפון של LG (ככול הנראה), אבל בפועל גוגל אחראים על כל מה שיש בו.

אין סיבה להעדיף את סמסונג במשוואה, במיוחד כאשר מדובר בנקסוס, מכשיר הדגל של מערכת אנדרואיד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. האם ה-NEXUS 5 צפוי להיות דור 4? איך הוא מבחינת פונקציונליות (איכות מצלמה, גודל מסך, ושאר הפונקציות שיש בסמארטפון) ביחס ל-SAMAUNG GALAXY S4?

תודה מראש וערב טוב,

פורסם
אישית לקחתי I9500, כי הוא יותר חזק.

תמתין ל-NEXUS 5 כמו שאמרו כאן.

הוא לא יותר חזק ולא יותר מהיר, להפך. לי היה את ה- I9500 ולאחותי יש את ה- I9505, שלה יותר מהיר, ועבודה יותר חלקה באופן חד משמעי.

פורסם

אני השתמשתי בשני מכשירים נקיים לפני שהחלטתי ללכת על ה-i9500, לא יודע מה אתה עושה איתו, אבל חלק יותר הוא לא עובד לאומת ה-9500, הדבר הזה מתבטא כאשר באמת צריך כוח.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה. נראה לי שבכל זאת אני אלך על ה-9505. אני מעדיף אותו על ה-NEXUS 5 שהציעו כאן. כי לפי סקירה שפורסמה כאן באתר, שקראתי, הבנתי שהוא יימכר ב-2 וריאציות. אחת של 16GB והשנייה של 32GB. ב-2 הוריאציות, לא ניתן להרחיב את הזיכרון. לעומת זאת ב-SAMSUNG ניתן להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס חיצוני עד 64GB.

תודה רבה ושבת שלום,

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה. נראה לי שבכל זאת אני אלך על ה-9505. אני מעדיף אותו על ה-NEXUS 5 שהציעו כאן. כי לפי סקירה שפורסמה כאן באתר, שקראתי, הבנתי שהוא יימכר ב-2 וריאציות. אחת של 16GB והשנייה של 32GB. ב-2 הוריאציות, לא ניתן להרחיב את הזיכרון. לעומת זאת ב-SAMSUNG ניתן להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס חיצוני עד 64GB.

תודה רבה ושבת שלום,

פורסם

ה9500 מכשיר מצויין,אין הבדל בשימוש שוטף בינו ולבין ה9505,LTE זה דבר מיותר בארץ כרגע.

לכן הייתי הולך על ה9500 שהחומרה שלו חזקה יותר ולא במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים