עבור לתוכן

Lumia 520 לאבא שלי... שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאבא שלי יש Sony Ericsson (כן, עוד מהתקופה ששתי החברות שיתפו פעולה) והוא חושב שהגיע הזמן שלו להשתדרג... בעיקר בשביל לשמור על קשר יותר רציף עם המשפחה בחו"ל ולא בגלל שההתקדמות הטכנולוגית באמת מעניינת אותו.

ב Best Mobile המליצו לו על - Lumia 520 - בכ 1000 ש"ח. השאלה היא האם זה טלפון ששווה את המחיר הזה? שווה בכלל בפני עצמו? והאם מתאים ל"פרופיל המשתמש" של אבא שלי? (שכפי שציינתי, לא מעודכן טכנולוגית, בלשון המעטה)

בנוסף, אשמח אם אוכל לקבל המלצה למכשירים נוספים הנמכרים באיזור ה 1000 ש"ח ואולי גם בחנויות נוספות.

נ.ב. אני משתמש אנדרואיד והקשר שלי ל Windows Phone הוא מקרי בהחלט. האם זו מערכת מסובכת שאתקשה להסביר אותה לאבא שלי אם וכאשר ירכוש מכשיר המריץ אותה?

תודה ולילה טוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המערכת אינה מסובכת כלל. היא רק שונה - מאוד.

לכן צריך מעט זמן כדי ללמוד אותה. קל מאוד להתרגל אבל חבלי הלידה שלה קשים ומעצבנים.

בעיקר בגלל שיש מחסור חמור באפליקציות, אין מרכז התראות(כמו באנדרואיד) ועוד כל מיני דברים מעט מרגיזים...

הLumia 520 זכור לי משום מה כטלפון זול ומעפן - בדקת כמה הוא עולה באיביי? (זכור לי סביבות ה600 - תקן אותי אם אני טועה).

אני מוכרח לציין שהמערכת מאוד מאוד זריזה ואיננה נתקעת. האפליקציות והנוחות שימוש בה מאוד נוחות ואיכותיות!

אם אתה כבר הולך על ווינדוס - קנה את ה Samsung Ativ S - מכשיר עם מסך גדול ואיכותי. והוא עולה 1200 ש"ח(!) בKSP.

פורסם

לדעתי כבר עדיף מכשיר אנדרואיד ששם לא חסר אפליקציות ובכלל יש Launchers כמו BIG Launcher/Launcher 8/Nova Launcher/Hi Launcher... בקיצור לא חסר אופציות לגרום למכשיר להיות נוח לאדם מסוים ככה שמבחינה מסוימת יש לך את כל הממשקים וגם מקלדות לא חסר.

בתקציב שכזה אולי עדיף ללכת על הSamsung Galaxy S2 I9100 שכרגע יש אותו במחיר של 780ש"ח בחנות מסוימת בזאפ(לא סגור עד כמה זה אמין) אבל החנות השניה הכי זולה מוכרת ב999ש"ח.

אם אתה מוכן ללכת על מכשירים סיניים לדעתי אפילו בפחות מהתקציב הנוכחי(כולל מס על טלפונים סלולריים למקרה שנתפס) עדיין יצא יותר זול ותמצא מכשירים יותר טובים כמו ThL W200/W100S או ZOPO ZP820 או אם עדיף שהמכשיר יהיה גם עמיד אז יש למשל את הLenovo S750 או אפילו מכשיר שהוא חיקוי 1:1 של מכשיר פופולרי ואז אפשר לקנות מגן עמיד מאוד.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המעמיקות... עדיין לא סגור סופית על איזה מכשיר זה יהיה. מקווה לעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים