עבור לתוכן

אם זה המקום: המלצה על החנות liknot.co.il

Featured Replies

פורסם

טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו.

החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ)

חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום.

כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים".

אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן.

כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם יגאל, תוך בערך 15 שניות מכניסתי לחנות התחלתי בדיסקוסיה על מה הוא ממליץ ומה יש להם עבורי בתקציב שלי.

יגאל הציג לי את המכשירים שהיו לו בחנות ובנוסף פתח דף אינטרנט ועבר איתי על האופציות הנוספות שהוא יכול להזמין בהזמנה מהירה שתגיע תוך יממה לחנות ומשם אלי הביתה. שום דבר מיוחד אבל מאוד סובלני, מאוד חברותי ומקצועי בדרך בה הסביר על כל מכשיר, יתרונות, חסרונות, קונפיגורציה (לא רבים המוכרים שיודעים לפרט לך את המפרט ולהראות ידע מעבר ל"סביר" בכל הדגמים השונים, לפחות מהנסיון שלי).

לא לקחתי שום מכשיר, החלטתי לחזור הביתה ולחשוב, יגאל בירך אותי על ההכרות וההגעה לחנות והציע לי את הנייד הפרטי שלו במידה ואני אצתרך ייעוץ או תהיה לי שאלה כלשהי בהמשך הערב, לקחתי את המספר ונסעתי הביתה.

באותו הערב נכנסתי לחנות ובצעתי הזמנה. התקשרתי ב-7 בערב ליגאל (לנייד) ישר קיבלתי מענה ואישור מצידו כי הוא רואה את ההזמנה ודואג להעביר בקשה ליבואן על מנת שיגיע המכשיר עבורי כבר למחרת או גג מחרתיים.

למחרת אני מתקשר ליגאל בבקשה להחליף את ההזמנה למשהו אחר מאחר ומצאתי כי ההזמנה שעשיתי לא מתאימה לכל הצרכים שלי. למרות שיגאל כבר הזמין את המכשיר מהיבואן והמכשיר היה בדרך לחנות יגאל אמר לי את הדבר הבא " אם תרצה בכל זאת לבוא לראות את המכשיר לפני שאתה משנה דעתך אני בכייף מזמין אותך לעשות זאת, אם תרצה כל מכשיר אחר רק תגיד"

אמרתי ליגאל שאני חושב על מספר מכשירים שונים, בינהם מכשירים באותו מחיר של המכשיר שהזמנתי ובינהם גם מכשירים יותר יקרים. סך הכל שאתה מוציא כמעת 2000 שקל על המכשיר לפעמים כדאי להוסיף עוד 1000 שקל ולקבל משהו משמעותית יותר טוב כי מכשיר כזה לפחות לפי האמונה שלי יספק לי את הצרכים שלי לשנה - שנתיים הקרובות (אני לא מתכוון להחליף הפעם מהר מדי).

עשיתי המון שיחות ואני באמת אומר לא קצת שיחות במשך כל היום ועד 9 בערב ליגאל, כל פעם שאלתי עוד פרטים ובררתי על עוד מכשירים אם ישנם במלאי, כמה בדיוק יעלו והאם הוא יכול להשיג לי אותם תוך זמן קצר כי את המכשיר הנוחכי שלי כבר יש מישהו שרוצה לקחת.

אין דברים כאלה, כמה שלא התקשרתי, כמה שאלות שלא שאלתי, אותה נוחות, סובלנות ומקצועיות שפשוט כייף לשמוע, כייף לדבר וכייף לקבל שירות כזה כל פעם מחדש.

לקראת 10 בערב החלטתי מה אני רוצה אחרי הרבה מאוד מחשבה, שאלות והתייעצות. ויגאל העביר את הבקשה / הזמנה עבורי והבטיח לזרז את את הנושא מול היבואן על מנת שאני אקבל את המכשיר תוך 1-2 ימים. המכשיר הינו LG G2 שפשוט הצליח לנצח אותי חחח!

הייתי לקוח של חברות וחנויות בחו"ל, קניתי ב EBAY ואיפה רק לא קניתי ב-15 שנים האחרונות. לא קיבלתי שרות כזה עדיין מאף אחד.

ממליץ על החוויה הזאת לכל אחד שמחפש לרכוש מכשיר כזה או אחר,

נ.ב. אם יש ספקות אני מוכל לספק קבלה :) סך הכי סיפרתי את הסיפור כפי שהיה.

תודה רבה ליגאל מ-liknot.co.il! מגיע לכם 10/10!

פורסם

האתר נראה כמו חנות "כלבו" כזאת סטייל אתרי המכירות הגדולים (p1000 וכו'), לקבל מהם יחס אישי כמו שאתה מתאר זה... מפתיע.

אני רואה בעמוד האודות שלהם שהם יושבים בקרית ים. מה בדיוק יש שם בחנות הפיזית, בהתחשב בעובדה שבאתר הם מוכרים בערך כל מוצר שקיים?

פורסם
  • מחבר
האתר נראה כמו חנות "כלבו" כזאת סטייל אתרי המכירות הגדולים (p1000 וכו'), לקבל מהם יחס אישי כמו שאתה מתאר זה... מפתיע.

אני רואה בעמוד האודות שלהם שהם יושבים בקרית ים. מה בדיוק יש שם בחנות הפיזית, בהתחשב בעובדה שבאתר הם מוכרים בערך כל מוצר שקיים?

חנות לא גדולה, ראיתי שבחנות היו מספר דגמים של פלאפונים, מספר מוצרי חשמל אבל לא ראיתי מבחר "ענק" כפי שיש באתר. הם לא מחזיקים הכל בחנות. אבל אכן גם עבורי היחס האישי ברמה הזאת הוא בגדר הפתעה כי בדרך כלל אתה לא רואה את זה כפי שאמרת. ממש כייף לקנות שם ומבחינתי אני רואה את עצמי כלקוח חוזר שלהם.

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

שמח בשבילך שקיבלת חווית קנייה טובה ויש שיגידו גם יוצאת דופן (לטובה כמובן). אני רק מקווה שאם תצטרך שירות לקוחות בגלל תקלה במכשיר או כל דבר אחר

תקבל את אותה רמת שירות, כי אני קניתי את המכשיר שלי, סמסונג S3 באוגוסט 2012 בחנות גו מובייל וכולם מאוד נחמדים שקונים ,והוא שבק חיים פתאום בדצמבר 2012 ,הם טוענים כמובן שהפלתי את זה ,וזה כמובן לא היה ולא נברא, גם שהמכשיר היה באחריות יצרן. אני תובע אותם למשפט והולך להיכנס בהם עד הסוף , לא אוותר.

פורסם

אם יש לך גישה חיובית ומצב רוח גבוה יש סיכוי טוב שתקבל חזרה את אותו דבר מעובדי העסקים.

כשהמקרה מתחיל להסתבך ונוצר קונפליקט שמצריך מאמץ פשרה והקרבה, אז אתה מגלה את טיבו האמיתי של השירות שעסקים נותנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים