עבור לתוכן

מפרט ב4000 למחשב גיימינג לסלון (תחליף לקונסולה)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה FullHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן, אבל יותר חשוב ה-playability.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. גיימפאד, מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריכים להיות מותאמים לגיימינג, השאיפה היא להשתמש בעיקר בגיימפאדים)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אבל אני פתוח לרעיון אם הוא יספק לי יחס עלות תועלת גדול יותר

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). המחשב יתחבר למערכת סאונד איכותית אך עתיקה. מצב אופטימלי מבחינתי יכלול יציאות RCA, אבל אני לא בטוח שזה בכלל אפשרי.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב. לא יודע לגבי שדרוגים מאסיביים, אבל הייתי שמח שתהיה לי האפשרות לעדכן רכיבים לאורך השנים. זו אחת הסיבות שאני חושב ברצינות על מחשב במקום קונסולה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים