עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב רב תכליתי עד 3000 ש"ח (ללא מסך)

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה, צפייה בסרטים ב-HD (מחובר לטלויזייה), מתעסק מדי פעם בעיצוב גרפי (תוכנות אדובי).

חשוב שהכרטיס הגרפי יהיה חזק כיוון שאני מתכוון בעתיד ללמוד גם Rhino למידול בתלת-מימד, שהמערכת תהיה שקטה ככל האפשר.

לפחות 2TB מקום לאיחסון.

האם אני יכול להמשיך עם המארז הקיים שלי - Raidmax Ninja (תמונה מצורפת) גם למחשב הבא ?

פורסם

בעיקרון כן, אם תרצה תוכל לעשות במארז שימוש חוזר, מבחינת גודל הוא יוכל להכיל חומרה עדנית,

סה"כ מארז ATX, ואם GTX 8800 נכנס בו, גם כרטיסים מודרניים יותר שנעים סביב אותו האורך (וגם פחות כמובן\וגם יותר..) יוכלו למצוא בו בית,

לא מדובר על מארז משובח, אבל לגופו של נושא, גם אם הייתי רוצה לומר "קנה מארז חדש", זה לא מחייב מכורח המציאות.

בסופו של דבר מחירו של מארז חדש נע בין ה~240 ש"ח ומעלה (למארז שאני מגדיר נוח לעבודה)

אפשר לעשות שימוש חוזר ובהחלט להשקיע את הכסף בנקודות נוספות, וגם לא.

לשיקולך.

בנוסף, על מנת שנוכל לסייע לך, אנא ערוך את ההודעה על פי השאלון הבא:

quote_icon1.png

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? quote_icon2.png

תודה.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף ללא חריגות.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית (בעתיד גם תלת-מימד), עבודה משרדית, תכני HD, מוזיקה ואינטרנט בעיקר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין), Coral Painter, באופן מזדמן.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לפי השימוש, הייתי מעדיף שיעמוד בהגדרות גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ת"א והמרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). נפח איחסון גדול ככל האפשר, חיבור HD לטלויזייה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? תמיד טוב שתהיה אפשרות לשדרג

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את המפרט של TMS, אעדכן בהמשך - תודה ! :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני כבר כמה ימים עם המחשב החדש, עד כה מאוד מרוצה, הכל עובד יופי ! הוספתי למפרט גם כונן SSD למערכת הפעלה.

תודה רבה ! הפורום הזה פשוט תענוג ! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים