עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה).

אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי :/ מצטערת מראש

מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול)

האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המסך? לא מבינה בזה. שתהיה טובה..דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודעת מה זה אומרמשקל רצוי? הכי קל שאפשר, עד 2 קילו (עם כמה שפחות התפשרות על גודל המסך)האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי למדיהאם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חושבת

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גם בזה לא יותר מדי מבינה. אני אמנם לא מורידה סרטים וקבצים כבדים בד"כ, אבל לא רוצה לחוש מוגבלת בשטחכונן אופטי? לא יודעת מה זההאם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבינה מה זה (נראה לי שלא?...)האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאהאם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר. כמו"כ: רק לא ווינדוז 8!האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא (רק לא אפל), ובנוסף כאמור אני נפגעת של DELL

בשורה התחתונה: אני מחפש מחב ממש מהיר וממש חזק, שיחזיק לי לפחות שלוש שנים. מעדיפה לא לחרוג מ4000 ש"ח, אבל בשביל מחשב מעולה אני מוכנה להתגמש.

המון המון תודה לכולכם!

אודיה (כן, לא קוראים לי נעם. אני בשם משתמש של חבר)

פורסם

נא לערוך את כותרת הדיון כדי שתשקף את התוכן שלו.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה?

פורסם
edit.png
פורסם
  • מחבר

טוב, שיניתי את הכותרת ואני רואה שזה לא גורם לדיון פורה במוחד... :)

אז הנה משהו קצת יותר קונקרטי. אני חולמת על xps 13 של דל (כן כן למרות הטראומה), ומצאתי את זה: http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210270

המחיר שלו סביר יחסית עבורי, אבל אני לא מבינה את כל פרטי המפרט. האם הוא עונה לצרכים שלי (שפירטתי לעיל)? אשמח מאד מאד לחוות דעתכם/ן.

אודיה

פורסם

לא מבין גדול אבל ניכנסתי לאתר שהבאת זה הביקורת של מישו שרכש....

[TABLE]

[TR]

[TD=class: standartFont]חוות דעת על המוצר

דל ממש איכזבו אותי, מחשב עדין מאוד, מסך לא משהו, יש לו ביצועים טובים אבל הוא לוהט מחום , סך הכל ציפיתי ליותר

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

כמו כן המסך שלו קטן מכדי לשמש לטלויזה או סרטים לאורך זמן..

זה משהו ספציפי שאני יכול להגיד לך על המחשב הזה..

פורסם

לא הכי ממליץ על החנות הזו.

תעשי חיפוש בפורום ל- "עולם הניידים" או "laptopworld" - יש מספר דיונים בעניין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על האזהרות! מועיל בהחלט.

מה אתם אומרים על ההצעה הבאה? http://www.memory4less.co.il/pl_product~XPS13~35~0.htm

ושוב, בהתאמה לצרכים שלי כפי שכתבתי בראש שרשור זה.

פורסם

'אחריות לשנה ע"י מעבדה NETIP" - נשמע חשוד, זו לא המעבדה הרשמית של היבואן לכן כדאי להימנע מכך.

בחיפוש בגוגל NETIP מוביל לאתר הזה: http://www.netip.co.il

נראה כמו מעבדה פרטית כלשהי.

מומלץ לרכוש מחשב נייד בעל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי בלבד (לרוב כיום האחריות כוללת גם איסוף והחזרה של המחשב מהבית כך שאין צורך להטריח את עצמך לנסוע ספיציפית למקום כלשהו, שליח/טכנאי מגיע לטפל בבעיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים