עבור לתוכן

המלצה למחשב ניייד עד 5K

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי.

מסך: 10.1-15.6 אינץ

זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה)

זיכרון RAM: מינימום 4 GB

זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות

מסך: עדיף מגע.

רזולוצייה: מינימום 1366*786

משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם.

חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? )

אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות).

תודה רבה לעוזרים:yelclap:

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה? מישהו? זה חשוב

פורסם

10.1-15.6 זה בערך כל הגדלים, כדאי שתיסגר על גודל יותר ספציפי. 15.6" גדול משמעותית מ13.3" שגדול משמעותיתי מ10.1". אתה הולך להסתובב איתו על הגב?

חנות פחות רלוונטית לקניה כל עוד האחריות ניתנת מהיבואן הרשמי. באג בדרך כלל סתם יקרנים.

פורסם
  • מחבר
10.1-15.6 זה בערך כל הגדלים, כדאי שתיסגר על גודל יותר ספציפי. 15.6" גדול משמעותית מ13.3" שגדול משמעותיתי מ10.1". אתה הולך להסתובב איתו על הגב?

חנות פחות רלוונטית לקניה כל עוד האחריות ניתנת מהיבואן הרשמי. באג בדרך כלל סתם יקרנים.

אני מעדיף 13.3" או 14"אבל פחות ישנה לי אם זה יהיה יותר או פחות. ויש עדיפות למעבדי אינטל מהדור הרביעי בגלל החסכון בחשמל יש לך הצעות טובות?ואיך המחשה הזה?

http://www.pccenter.co.il/product/dell%2Dvostro%2D5470%2Dvm%2Drd33%2D7217?aff=Zap

תודה

פורסם
  • מחבר

משהו בכל זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים