עבור לתוכן

מחשב בן 6 שנים, שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

QUAD CORE 6600 2.4GHz

Gigabyte ga p35 ds3l

Corsair 2GB

GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): )

Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר).

WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי.

דיסק+רשיון מקורי של XP home edition

להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?

פורסם

כדעתך , 750+- .

פורסם
  • מחבר
כדעתך , 750+- .

אתה רציני? אשמח אם תפרט, כי אני חשבתי יותר בכיוון ה 200-300 ש"ח. יש ביד 2 את המעבד במצב שקרוב לחדש ב 200-300 ש"ח, כמה ישלמו על אחד בן 6 שנים(שבהחלט עבר הרבה) אם בכלל? כנ"ל לגבי לוח האם.

הזכרונות שווים שקלים בודדים, כרטיס המסך כשהיה חדש עלה בערך 250-300 ש"ח, היום אולי 50(?) המארז והספק נחמדים ואולי אפשר להוציא עליהם 100 ש"ח, את הדיסק הקשיח, במחשבה שנייה, אני משמיד(יש עליו מידע מסווג :character0305:) ואולי על מערכת ההפעלה אפשר להוציא עוד משהו.

אני עדיין לא יודע אם כדאי להקדיש זמן לנסות למכור את הרכיבים, אם אצליח להוציא על המעבד+לוח האם+הספק והמארז+ כרטיס המסך+מערכת ההפעלה+ הזכרונות ב 300 ש"ח אז אולי אלך על זה.

נערך על-ידי Ron6

פורסם

אוי , טעיתי , עמך הסליחה - פשוט התרגלתי כבר למחירי יד2 , שיחסית אליהם זה נמוך ...

QUAD CORE 6600 2.4GHz

Gigabyte ga p35 ds3l

Corsair 2GB

Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר).

אולי-אולי 500 ש"ח למערכת שמתפקדת . (אולי) .

בקשר לדיסק הקשיח , אני יודע שיש תוכנות שנותנות לך את האפשרות למחוק את כל הנתונים שעליו , מבלי להשמידו פיזית .

פורסם
  • מחבר
אוי , טעיתי , עמך הסליחה - פשוט התרגלתי כבר למחירי יד2 , שיחסית אליהם זה נמוך ...

QUAD CORE 6600 2.4GHz

Gigabyte ga p35 ds3l

Corsair 2GB

אולי-אולי 500 ש"ח למערכת שמתפקדת . (אולי) .

בקשר לדיסק הקשיח , אני יודע שיש תוכנות שנותנות לך את האפשרות למחוק את כל הנתונים שעליו , מבלי להשמידו פיזית .

לא אני בכל זאת מעדיף לא למכור את הדיסק הקשיח. זה כזה קריטי אם לא אמכור אותו? גם ככה אצטרך למכור פה הכל בחלקים לא?

ו500 ש"ח נשמע ממש מגניב, אני סקפטי.

פורסם

כן .. תנסה . זה מחשב מאוד ישן .

החשיבות של ההארדיסק היא שאתה מוכר מערכת שעובדת , אם תוריד אותו . תוריד גם במחיר או שתשים אחר במקומו ...

אם תמצא קונה תתגמש בכל מקרה . (הרי חבל שהוא סתם יינמק לך במחסן)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המחשב תקין?

אני לא צריך את הדיסק קשיח , המארז או הווינדוס.

זאת אומרת , רק מעבד , לוח , זיכרונות , ספק , כרטיס מסך (ויש צורב?)

מאיזה איזור אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר
המחשב תקין?

אני לא צריך את הדיסק קשיח , המארז או הווינדוס.

זאת אומרת , רק מעבד , לוח , זיכרונות , ספק , כרטיס מסך (ויש צורב?)

מאיזה איזור אתה בארץ?

לא רלוונטי כבר, הבאתי את המחשב למישהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים