עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אתה מודע לעובדה שחומרתית ה-G2 וה-N5 הם אותם מכשירים בדיוק?

אם יש לאנדרואיד "תאימות מושלמת" ל-N5 אז יש לו גם בדיוק את אותה "תאימות מושלמת" ל-G2.

מילפורד, אני ממש לא מבין אותך. לפי כל מה שמתרחש פה זה נראה כאילו אתה די סגור על הG2 והכי מתלהב ממנו.

אז מה מונע ממך לקנות אותו כבר? אתה גם מתלהב אש מהממשק הזה. אז מה הבעיה איתו בעצם? בשביל מה אתה ממשיך כל הזמן להתבחבש?

לי יש בעיה עם הממשק והמחיר (יקר לי בלי שום קשר), אז יש לי סוג של דילמה. אבל לך אין, אז.... מה הבעיה?

• תגובות 152
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בכלל לא סגור על ה-G2, הוא פשוט היום המכשיר הכי מתקדם לפי איך שזה נראה.. אבל הוא לא חף מחסרונות.

חסרונות של ה-G2:

1. ספיקר מחורבן

2. לא מוגן נגד מים

3. מצלמה could be better (בחושך היא לא מי-יודע-מה והפלאש בקושי משפיע)

4. LG מתמהמהת בהצהרה לגבי קיטקט (HTC לדוגמה כבר הצהירה שה-ONE יקבל אותו תוך 90 יום)

5. מחיר

פורסם
  • מחבר
אני בכלל לא סגור על ה-G2, הוא פשוט היום המכשיר הכי מתקדם לפי איך שזה נראה.. אבל הוא לא חף מחסרונות.

חסרונות של ה-G2:

1. ספיקר מחורבן

2. לא מוגן נגד מים

4. LG מתמהמהת בהצהרה לגבי קיטקט (HTC לדוגמה כבר הצהירה שה-ONE יקבל אותו תוך 90 יום)

5. מחיר

אוקי אז אם היו מאלצים אותך באיומים לקנות מכשיר אחד, מה היית קונה??

פורסם

חסרונות של ה-G2:

1. ספיקר מחורבן

2. לא מוגן נגד מים

5. מחיר

לגבי 2-4, אם תלך על הסוני Z1 תקבל את כולם

סוני הודיעה שהעדכון יגיע ב7 לנובמבר ממה שקראתי.

פורסם

הבעיה עם ה-Z1, מלבד העובדה שגם הוא כולל את סעיף 1, זה שהוא ענק מדיי בגלל bezel עצום.

אז יש את ה-Z1 mini, אבל סעיף 1 עדיין יהיה רלוונטי וזה קצת מבאס שבשביל להקטין את הגודל צריך להקריב את גודל המסך.. כשב-G2 זה לא המצב.

פורסם

חסרונות של ה-G2:

1. ספיקר מחורבן

2. לא מוגן נגד מים

5. מחיר

מה עם גלקסי s4?

פורסם
  • מחבר
משעמם לך?

בקיצור, אתה לא הולך לקנות כלום עד שיצא הטלפון הבאמת מושלם, שזה אף פעם.

פורסם

מה אכפת לך מה הוא קונה או לא קונה?

פורסם
  • מחבר
מה אכפת לך מה הוא קונה או לא קונה?

לא אכפת לי, רק רציתי להבין כמה הוא רציני בעניין ההחלטיות, כי גם לי יש בעיה עם זה.

כרגע למשל אני מזיל ריר על ההילוך איטי של ה5S, שזה כלי מאוד חשוב וחזק עבורי, אבל אני פשוט לא יכול יותר עם המסך הקטן הזה :(

יש עוד מכשיר שעושה 120fps? חושש שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אווף די עם הטרוף הזה לא יכול יותר, פשוט אי אפשר להחליט.

פורסם

תיקונים קלים בדיון.

המחיר כנראה יהיה באזור ה2500-3000 כי היבואן מזמין את המכשירים מLG ולא מגוגל.

בנוסף חנויות פרטיות לא יכולות להזמין מלאי גדול של מכשירים מגוגל אלא אך ורק דרך LG ולכן המחיר יהיה מעט זול יותר מזה של היבואן.

יהיה אפשר לקנות מכשירים בארץ במחיר מסובסד רק בעזרת שוק שחור.

לגבי הממשק של LG G2 שדובר בדיון לפני מספר ימים אפשר לשים רום נקי של אנדרויד בממשק ונילה הרגיל שיש לנקסוס למשל כמו CM, PA, AOKP וכו'.

מי שהזמין או יזמין תתחדשו

פורסם
מה עם גלקסי s4?

לא מעוניין במכשירים של סמסונג..

לא אכפת לי, רק רציתי להבין כמה הוא רציני בעניין ההחלטיות

מתי אמרתי שאני מתיימר להיות החלטי בכלל?

יש לי כרגע מכשיר עם אנדרואיד 4.2.2 שעובד מצויין. הוא קצת מגמגם לפעמים ואני אשמח למשהו חזק יותר - אבל בינתיים הוא עושה את העבודה, אני לא לחוץ לקנות שום דבר... מסתכל על השוק ומחכה למכשיר שיהיה לדעתי שווה את הכסף שלי.

עם כמה שאני מאוכזב מהנקסוס 5, אם כבר להתפשר על מכשיר פחות-ממושלם אז כנראה שאני כבר הייתי הולך עליו ולא על ה-G2, כי גם ב-G2 במילא יש חסרונות, אבל הוא גם יקר יותר, אז.. יאמר לזכות הנקסוס שהוא לפחות יחסית זול.

פורסם
  • מחבר

המממ... הבחור הזה נשמע די ריאליסטי וממש לא מתלהב מהמצלמה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים