עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה ^^^

טוב זה פחות או יותר מה שהבנתי עד עכשיו. מה גם שאני רוצה סוף סוף לנטוש את האייפון בגלל גודל המסך.

הממשק עדיין מרתיע קצת ממה שרואים פה. התמכרתי לידידותיות של IOS, אז זה קצת נראה לי עמוס (אם אכן זו כמעט אותה פשטות של אנדרואיד נקי).

גם הפתיע אותי שהוא אומר שהG2 חלש בתאורה נמוכה :( , חשבתי שהוא בין הטובים בזה. וגם ספיקרים חיצוניים לא משהו הוא אומר.

גם ככה 650$ זה לא סכום שממש יש לי כרגע (זה עוד אם אני מבריח מחו"ל).

• תגובות 152
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, הוא לא מושלם.. הספיקר שלו חלש והמצלמה היתה יכולה להיות טובה יותר (למרות שהיא טובה מאוד בסופו של דבר).

אבל אני לא מכיר היום מכשיר מרשים יותר ממנו.. יש את ה-Z1 אבל הספיקר שלו חלש באותה מידה, ואומנם הוא מוגן נגד מים אבל מהצד השני הוא גם הרבה יותר גדול פיזית והסוללה שלו פחות טובה (לא מבחינת נפח אלא מבחינת הביצועים בפועל).

פורסם
  • מחבר
נכון, הוא לא מושלם.. הספיקר שלו חלש והמצלמה היתה יכולה להיות טובה יותר (למרות שהיא טובה מאוד בסופו של דבר).

אבל אני לא מכיר היום מכשיר מרשים יותר ממנו.. יש את ה-Z1 אבל הספיקר שלו חלש באותה מידה, ואומנם הוא מוגן נגד מים אבל מהצד השני הוא גם הרבה יותר גדול פיזית והסוללה שלו פחות טובה (לא מבחינת נפח אלא מבחינת הביצועים בפועל).

אז בקיצור מה שאתם אומרים לגבי העומס על אנדרואיד נקי, זה שהG2 הוא די מינימליסטי בקטע הזה?

איך ה HTC ONE עם הממשק?

שיחקתי קצת עם הנקסוס 4 ואני חייב להגיד שמאוד מאוד מאוד קשה לי להסתכל על הממשק והגרפיקה אחרי IOS.

כרגע זה ממש נראה לי פשטני בצורה לא טובה, לא נעים לעין (בעיקר ה-חלקות והדברים הקטנים). אבל אני מניח שפשוט מתרגלים.

אם גודל המסך המחורבן של האייפון היה גדול כמו כל החבר'ה האלה הייתי ממשיך איתו אבל זה כבר ממש בלתי נסבל. פשוט מגוחך.

כי מעבר לבעיה הזו אני אני לא ממש מהסובלים של מדיניות אפל. כמעט לא משתמש באייטיונס, אפילו לא מותקן לי על המחשב.

אגב אני עדיין עם אייפון 4 וזה לא נורא.

זה בעיקר עניין המחיר האטרקטיבי, מסך בגודל הגיוני של צפייה בסרטים, ושאר פעולות שכיחות, לא יותר מדי.

זו הסיבה העיקרית שהתחלתי לתכנן על הנקסוס החדש.

אני ממש בדילמה (כמו כל דבר שאני צריך להחליט לגביו כמובן).

אווווף.

פורסם

8% יותר ביצועים מאשר ה G2 שיש לו את אותו חומרה. מכשיר האנדרואיד המהיר ביותר כיום.

חושבים זה בגלל tweaks שגוגל ביצעו ב 4.4. עוד יתרון בלקחת מכשיר מגוגל.

פורסם

שוב הטענה המטופשת הזאת?

אנדרואיד 4.4 יגיע גם ל-G2 ואני מוכן להתערב פה עם כל גולשי הפורום עבור כל סכום שבעולם.

פורסם

יגיע עוד חצי שנה

פורסם

ומי אתה אדון Roger That? המנכ"ל של LG או הדריקטוריון?

מעבר לגיחוך בהצהרה שלך, בוא תסביר לי איפה לדעתך ה-G2 כרגע "מוגבל ביצועית".

ה-G2 טוב מהנקסוס 5 בכל פרמטר מלבד המחיר.

אם לא מתייחסים למחיר, אני מעדיף G2 עם 4.2.2 על פני נקסוס 5 עם 4.4 בכל יום. וכשה-G2 יקבל 4.4, אז .... בכלל.....

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

מה שתגיד

פורסם

עניין של השקפה

אחד מעדיף פיצ׳רים, אחד מעדיף עדכונים.

מה יש להתווכח?

אני בכל אופן, מעדיף גם את הנקסוס על פני הg2

פורסם

אין בזה שום היגיון. למה שתעדיף אותו? אם זה בגלל המחיר, אז אני מדבר בלי התחשבות במחיר.

פורסם

ממש לא בקטע של המחיר

בקטע של מה יותר נוח ונעים לי

היו לי בעבר מכשירים של סמסונג, שיחקתי קצת עם הg2 יש לי טאבלט עם ממשק של asus

בסופו של יום? הכי טוב לי עם הממשק של גוגל (בנקסוס 4 כרגע)

וכן, אני אוהב להיות מעודכן גם בגירסאות, גם אם אין שום מהפיכה.

האופטימוס g יצא קצת לפני הנקסוס 4

הוא עדיין עם 4.1 שהנקסוס שזהה לו בהכל יהיה עם 4.4 שבוע הבא

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב

אם ייצא בטעות g2 בגירסת google experience זו תהיה האופציה המועדפת עלי

עדכונים מהירים (גם אם לא מידיים) וממשק נקי יחד עם החומרה המיטבית כרגע

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהצדדים חצויים כתמיד ;)

בכל מקרה, עברתי על עוד כמה ביקורות של הG2, ואני חייב לציין שהרוב לא מתלהבים מחוכמת הממשק הלא מי יודע מה יעילה של LG.

הבטרייה והמצלמה הם הפלוסים היחידים מבחינתי האישית (בהנחה שהמצלמה של הנקסוס 5 תהיה לא משהו).

לגבי העדכון ל4.4, הבנתי שLG מתכננים כנראה לדלג על 4.3 ולכן יש סיכוי שלא יקח חצי שנה. אולי 5 חודשים ;)

אבל מכל ההדגמות שאני רואה בביקורות, אני ממש לא אוהב את הממשק של G2.

מבחינתי (כשIOS כרגע הכי נעים וכיף), אנדרואיד נקי זה הרע במיעוטו. גם ככה יקח לי הרבה זמן להתרגל לזה.

הכי מלחיץ אותי עניין הבטרייה. למרות שבאייפון 4 זה בטרייה 1400 אני חושב, לא קשה לי להגיע ללילה עם

20-30%, אבל זה בשימוש לא כבד. אז אולי בתכנון נכון יותר של 4.4 והמעבד החדש זה לא יהיה נורא.

מה חושבים?

פורסם

באופן אישי לגביך אני בכלל חושב שאתה צריך להישאר עם האייפון.

אתה לא מתחבר לממשק של אנדרואיד וזה בולט מאוד, אז אני לא רואה שום טעם להילחם בזה בכוח, בטח שלא כשהסיבה היחידה שלך למעבר היא בסך הכל "מסך גדול יותר" בשביל לא פחות ולא יותר מאשר "צפיה בסרטים".... פשוט לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים