עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
הכתבה ב-ynet, בעיקר הפיסקה האחרונה ובעיקר הטוקבקים - ממש מעצבנים. אני מצטער שנכנסתי וממליץ לכם לא להיכנס אם בריאותכם הנפשית חשובה לכם.

בכל אופן, לפי כל הסימנים עושה רושם שהנקסוס 5 כבר נשלח למלאיים של חנויות בכל רחבי העולם כולל בישראל (פה באופן טבעי הוא יעלה לכל הפחות 35% יותר מאשר בשאר העולם אז אין מה להיות מופתעים מזה) והדבר היחיד שמונע כרגע את ההפצה שלו זה NDA על ההשקה הרישמית...

חבל רק שהוא הולך להיות ככל הנראה מכשיר מאכזב :(

כן, מעבד חזק. הרבה זיכרון וכו'. אחלה. יופי. אבל הוא נופל בדברים הקטנים..

איפה סוללה נורמלית כמו ב-G2 אחיו התאום? איפה הרדיו FM? איפה המשדר IR? הדברים האלה היו קיימים ב-G2 המקורי, אני לא מבין מה האינטרס של גוגל להוציא אותם מהנקסוס. אם אתם עושים מכשיר highend תעשו אותו עד הסוף.. לא רוצים שהוא יגנוב מכירות לחברות האחרות? מראש על תעשו אותו כזה חזק.. ככה זה סתם מעצבן :/

ממשק נקי של גוגל זה גם יתרון וגם חיסרון.. אישית אני דווקא אוהב את הטוויקים שהוצגו בממשק של ה-G2.

אני מחכה לראות מה יהיו החידושים ב-kitkat... אם לא יהיה שם משהו דרמטי, קשה לי לראות את עצמי מעדיף את הנקסוס המסורס על פני ה-G2 (שבמילא יקבל עדכון ל-kitkat בשלב כזה או אחר).

גם אצלך הפסקה האחרונה בעייתית.. זה יקרה עוד איזה שנה בטח.

• תגובות 152
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רוצה קצת לספר לכם על זווית ראייה נוספת. גודל המסך.

אני חפשתי מכשיר עד 3000 שקל (בסוף נתתי את כל ה 3300) בשביל מכשיר שיספק לי את הצרכים הבאים:

- מסך גדול שיספק לי נוחות עבודה מול אתרים, מיילים, קריאה, כתיבה ולפעמים אם ממש ממש בה לי לשחק קצת במשחק באמת איכותי.

- סוללה חזקה שלא תגמר לי בחמש בערב

- מכשיר איכותי ובנוי טוב שישאר לי לשנתיים הקרובות כי ההשקעה לא קטנה.

- אם יש מצלמה אז שתהיה טובה ולא סתם בשביל לומר שיש מצלמה

זה בגדול.

מה אופציות שהיו לי:

- S4

- OPTIMUS G PRO

- Xperia Z ultra

- G2

בחרתי ב G2 32GB והנקסוס 5 נשלל ישר כי תהיה לו סוללה שלא משקפת את החומרה שלו - אם לא עשו קסמים טכנולוגיים המכשיר לא יחזיק מעמד יום שלם בשימוש רציני.

אבל, ה G2 בעל מסך לא קטן 5.3 אינץ מצד אחד ומצד שני אין לו כפתורי חומרה אז יש כפתורים על המסך שתקועים שם ולוקחים הרבה מקום אפילו בזמן שאתה לא באמת צריך אותם.

חפשתי ברשת איך לפתור את הבעיה הזאת ולהפוך את המכשיר לא לכמעת החכם בעולם אלא באמת לחכם בעולם כמו שהם אומרים בפרסומות.... והיה השילוב שמצאתי:

1) לבצע רוט למכשיר (למי שרוצה ועל האחריות של המשתמש בלבד): http://forum.xda-developers.com/show...9#post45692679

2) להעיף את הכפתורים הקבועים על המסך כך שיופיעו רק כאשר אני רוצה אותם על ידי גלילה: https://play.google.com/store/apps/d...softkeys&hl=en

3) ולמי שאוהב PIE STYLE אפשר להתקין LMT LAUNCHER מכאן http://www.droid-life.com/2013/01/23...the-custom-rom

מאוד יפה, לדעתי גם מאוד נוח כי זה יופיע רק כאשר אתם צריכים אותו...ואפשר לכוון מאיזה צד וכן הלאה...

לא מבין למה במכשיר כזה חכם לא יכלו לעשות את ה SOFT KEYS כאופציה שלא יהיו תקועים שם כמעת בכל תוכנה וכל הזמן....

פורסם
  • מחבר

3300 זה טונה כסף לזרוק על מכשיר. ואני לא רוצה לעשות שום רוט. רוצה ממשק מעולה ופשוט במקסימום HARDWARE ומינימום מחיר אפשרי.

להזכירך גם הבטרייה של HTC ONE היא 2300.

פורסם
גם אצלך הפסקה האחרונה בעייתית.. זה יקרה עוד איזה שנה בטח.

אתה יודע מה פירוש המילים "בשלב כזה או אחר" ?

מה בעייתי בזה?

לעומת זאת לטעון שיש לאנדרואיד "חיסרון ענק מול IOS" בגלל שהחברות מחליטות אם לעדכן גירסה או לא - זה מגוחך.

מעבר לזה, לדעתי אתה מאוד מפריז בהערכה שלך, מדובר במכשיר הדגל של G2 שהושק ממש לא מזמן, ואין לי ספק שהוא יוצג עם קיטקט תוך חודשים ספורים לכל היותר.

hwforcer, ה-G2 אומנם מציג מסך דיי ענק של 5.2" , אבל בגלל השוליים הממש קטנים שלו הוא באופן אירוני קטן יותר פיזית ממכשירים אחרים עם מסכים אפילו קטנים יותר....

הוא משמעותית קטן יותר מה-Z1 לדוגמה, למרות שה-Z1 בכלל מגיע עם מסך קטן יותר של 5.0" ...

פורסם
3300 זה טונה כסף לזרוק על מכשיר. ואני לא רוצה לעשות שום רוט. רוצה ממשק מעולה ופשוט במקסימום HARDWARE ומינימום מחיר אפשרי.

להזכירך גם הבטרייה של HTC ONE היא 2300.

אין לי כסף לזרוק באוויר במיוחד בתקופה זו. אבל לקחתי את השיקול שאני לא רוצה בשנתיים הקרובות להוציא עוד 2000 שקל ושאני רוצה משהו חזק שישאר לפחות בגדול סביר גם בעוד שנה וחצי. אז מה עדיף לי להוציא עכשיו 2500 על מכשיר בסדר או 3300 על מכשיר עם מעבד החזק בשוק שבמעבד שלו יעשו שימוש כנראה במכשירים של החצי שנה הקרובה במקום לקחת מכשיר עם מעבד של הדור הקודם ( SNAP 600)?

פורסם
  • מחבר
אתה יודע מה פירוש המילים "בשלב כזה או אחר" ?

מה בעייתי בזה?

לעומת זאת לטעון שיש לאנדרואיד "חיסרון ענק מול IOS" בגלל שהחברות מחליטות אם לעדכן גירסה או לא - זה מגוחך.

מעבר לזה, לדעתי אתה מאוד מפריז בהערכה שלך, מדובר במכשיר הדגל של G2 שהושק ממש לא מזמן, ואין לי ספק שהוא יוצג עם קיטקט תוך חודשים ספורים לכל היותר.

כשיש עדכונים טריים ומהירים אז המערכת עובדת יותר יעיל, לא ככה? אני אישית חושב שזה פקטור די משמעותי. זה לא נעים לפעמים לחכות חצי שנה לעדכון שקיים. די פתטי אפילו. מי אמר שעכשיו הממשק של G2 עובד כמו שצריך בלי צורך בעדכונים?

פורסם
מי אמר שעכשיו הממשק של G2 עובד כמו שצריך בלי צורך בעדכונים?

מה?

פורסם
  • מחבר

מה מה? עדכונים במע הפעלה זה דבר שצריך כל הזמן.

פורסם

אני מאמין ש LG נכנסו לסוג חדש של קרב כמול החברות האחרות ואנחנו נראה עדכונים ברמה גבוהה מהם בשלב זה בייחוד בגלל הנקסוס יהיה מבוסס על החומרה של G2.

פורסם

קישקוש.

פורסם
  • מחבר
אני מאמין ש LG נכנסו לסוג חדש של קרב כמול החברות האחרות ואנחנו נראה עדכונים ברמה גבוהה מהם בשלב זה בייחוד בגלל הנקסוס יהיה מבוסס על החומרה של G2.

בזה יכול להיות שאתה צודק (והנה עובדה שגם לך זה חשוב, בניגוד לזה שמילפורד טוען שאלה קשקושים)

פורסם
בזה יכול להיות שאתה צודק (והנה עובדה שגם לך זה חשוב, בניגוד לזה שמילפורד טוען שאלה קשקושים)

שמע כולם צודקים. גם אם LG לא יספקו עדכונים מה שאני לא מאמין שיקרה יש לנו את XDA שיוציאו עדכונים על ידי הקהילה. אבל שוב, נראה ש LG הפנימו שהצרכן לא יחכה עוד הרבה עד שהם יתעוררו ומכאן ניתן לראות ש G2 כמעת מושלם. רק נושא ה SOFT KEYS שתקועים שם ולא ניתן להעיף אותם מהמסך מעצבנים אותי אבל גם לזה יש פתרון.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה.

ברור שלקבל עדכונים זה נחמד וברור שזה גם יתרון (לעומת זאת, לדעתי זה גם חיסרון כי הממשק של LG לצורך העניין מבחינתי בפירוש טוב יותר מאנדרואיד נקי), אבל לכתוב "מי אמר שעכשיו הממשק של G2 עובד כמו שצריך בלי צורך בעדכונים" כלומר לרמוז שיש בו איזושהי בעיה ושהוא חייב לקבל עדכון ועד שהוא לא יקבל אותו יהיה מדובר במכשיר ש"לא עובד כמו שצריך" - כן, זה בפירוש קישקוש.

פורסם
  • מחבר
אתה מפספס את הנקודה.

ברור שלקבל עדכונים זה נחמד וברור שזה גם יתרון (לעומת זאת, לדעתי זה גם חיסרון כי הממשק של LG לצורך העניין מבחינתי בפירוש טוב יותר מאנדרואיד נקי), אבל לכתוב "מי אמר שעכשיו הממשק של G2 עובד כמו שצריך בלי צורך בעדכונים" כלומר לרמוז שיש בו איזושהי בעיה ושהוא חייב לקבל עדכון ועד שהוא לא יקבל אותו יהיה מדובר במכשיר ש"לא עובד כמו שצריך" - כן, זה בפירוש קישקוש.

מקבל את עמדתך. אבל אשמח אם תוכל לפרט לי במה הממשק של הG2 יותר טוב מאנדרואיד נקי? אני ברצינות רוצה לדעת כי עוד לא יצא לי לשחק איתו לעומק.

פורסם
מקבל את עמדתך. אבל אשמח אם תוכל לפרט לי במה הממשק של הG2 יותר טוב מאנדרואיד נקי? אני ברצינות רוצה לדעת כי עוד לא יצא לי לשחק איתו לעומק.

לא חסרות ביקורות הוידאו שמראות את הממשק שלו.

באופן אישי מבחינתי, העובדה שהוא יכול לשמש כשלט IR והעובדה שבזכות הממשק של LG זה גם אשכרה שימושי ומהיר זה פלוס משמעותי לעומת הנקסוס 5 לצורך העניין. כמובן שיש עוד לא מעט שינויים ושיפורים לעומת אנדרואיד נקי, אפשר לראות אותם בוידאו הזה למשל:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים