עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 152
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין ספק שהמצלמה של הנקסוס 5 הרבה יותר טובה מזו של הנקסוס 4.

פורסם
אין ספק שהמצלמה של הנקסוס 5 הרבה יותר טובה מזו של הנקסוס 4.

גם מול הגלקסי S4. אולי לא הרבה יותר טובה, אך יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

עזבו אין סלואו מושן 120 פריים. לא שווה :cognee:

זה נשמע מגוחך אבל אני רציני זה ממש סיבך לי את הדילמה לגמרי. אני כמעט פוזל לNOTE 3 בגלל זה אבל שלו פחות טוב משל האייפון.

פורסם
עזבו אין סלואו מושן 120 פריים. לא שווה :cognee:

זה נשמע מגוחך אבל אני רציני זה ממש סיבך לי את הדילמה לגמרי. אני כמעט פוזל לNOTE 3 בגלל זה אבל שלו פחות טוב משל האייפון.

וואו בנאדם פשוט תקנה את הסמארטפון הכי זול שעונה על הצרכים שלך + מצלמה נפרדת , אם זה חשוב לך באמת אז זה מה שאתה חייב לעשות.

פורסם
  • מחבר
וואו בנאדם פשוט תקנה את הסמארטפון הכי זול שעונה על הצרכים שלך + מצלמה נפרדת , אם זה חשוב לך באמת אז זה מה שאתה חייב לעשות.

זה לא פשוט. אני רוצה הכל במכשיר אחד. ועם מסך גדול ;)

אני פשוט אחכה לHTC החדש, אולי שם זה יהיה מושלם P:

פורסם

באיזו רזולוציה ה SM מוקלט?

פורסם
  • מחבר
באיזו רזולוציה ה SM מוקלט?

או, יפה שאתה שואל:

האייפון 5S מצלם ברזולוציה 720P 120FPS , ואכן עושה רושם שזה לא שקר, האיכון נראית טוב מהסרטונים שיש.

הNOTE 3 (ו אף הגלקסי S4), גם טוען אותו דבר, אבל מהסרטונים זה באיכות הרבה פחות טובה מהאייפון, כלומר כנראה לא באמת 720, אלא 480P מוגדל.

הXIOMI או איך שקוראים לו גם עושה את זה אבל שוב באיכות נמוכה.

ואחרון חביב, גם הHTC ONE, אבל שוב, איכות די מחורבנת.

אתה יכול לחפש את כל הסרטונים ביו טיוב ולהבין בדיוק על מה אני מדבר.

להלן האיכות המקסימלית כרגע בשוק, כלומר האייפון. כל השאר שאמרתי נראים לפחות חצי רזולוציה מזה. הנקסוס כאמור בכלל לא תומך:

http://www.youtube.com/watch?v=y7V0NBeyQfM

פורסם

עם כל הכבוד להוסיף למסע חיפוש הטלפון שלך דרישה של "יכולות צילום וידאו ב-120fps" היא לא ממש ריאלית, וסתם יגרום לך לתסכול. מה קשור לפזול ל-note 3? מדובר על מכשיר מסוג שונה לגמרי....

תקנה טלפון נורמלי ומצלמת GoPro.

חוץ מזה, בכלל לא צריך 120fps בשביל לעשות slowmotion, אפשר לעשות את זה גם עם 60fps בלי שום בעיה.

אבל מי ישמע מה כבר יש לך לצלם עם זה.

פורסם
  • מחבר
עם כל הכבוד להוסיף למסע חיפוש הטלפון שלך דרישה של "יכולות צילום וידאו ב-120fps" היא לא ממש ריאלית, וסתם יגרום לך לתסכול. מה קשור לפזול ל-note 3? מדובר על מכשיר מסוג שונה לגמרי....

תקנה טלפון נורמלי ומצלמת GoPro.

חוץ מזה, בכלל לא צריך 120fps בשביל לעשות slowmotion, אפשר לעשות את זה גם עם 60fps בלי שום בעיה.

אבל מי ישמע מה כבר יש לך לצלם עם זה.

חח התגעגעתי אליך P:

טוב בוא אענה לך בהרחבה היות ואתה מעלה שאלות חשובות:

כפי שאני קורא ובודק, וגם בגלל שלטעמי האישי סלואו מושן זה כלי מצויין (אני משחק טניס, זה עוזר לבדוק את עצמי למשל, וגם יש אינספור דברים), שמתי לב שדי הרבה אנשים שמצלמים מתלהבים מהאופציה הזאת שנוספה לאייפון אז אני לא היחיד.

אז כיום יש כמה וכמה טלפונים שמנסים להגיע לאיכות טובה בעניין, אז זה כבר משהו שכן "ריאלי" לדרוש, כי זה הולך להתוסף לעוד ועוד מכשירים. אתה אומר שזה יגרום לתסכול- זה ברור ;)

אבל כשגיליתי שיש פונקציה חדשה שלאט לאט משתרשת בטלפונים הללו, זה קצת שינה לי את מערך ההחלטות.

בקשר לנוט 3, אני לא פוסל שום אופציה אם יכול להיות לי בה הכל. לא חשבתי עליו עד עכשיו אבל אני כן פוסל אותו כי אני לא אשקיע כל כך הרבה כסף כשהוא לא עושה את הסלואו מושן ב720 איכותי ואמיתי. כך גם שאר המכשירים שמתיימרים לעשות את זה אבל עושים את זה גרוע (MI2, HTC ONE) וכאמור האייפון נפסל כידוע לך מפאת גודל המסך העלוב.

כל המטרה שלי אם אני כבר מחליף מכשיר זה שיהיה בו אופציה נגישה וקלה כשאני צריך לצלם סלואו. ודאי וודאי שאני לא אסחב עם עוד מצלמה במיוחד לצילומי סלואו, ולא אשקיע כסף במוצר איכותי ויקר כמו הגו פרו. שוב, לך אישית חשוב שהטלפון ישלוט בטלוויזיה. לי זה נראה חסר חשיבות לחלוטין.

אז כרגע זה עוצר אותי. אולי זה ילדותי אבל אני מאמין שהרבה מאיתנו ילדותיים פה ברמה מסויימת. הרי אני יכול עוד לחיות עם האייפון 4 עוד שנה לפחות, בינינו.

בנוגע ל60FPS להפוך ל120 עם תוכנות במחשב, זה תהליך שלא בא לי להכנס אליו בכלל (ואני עוד גם עורך למקצועי - ועדיין לא בא לי).

פורסם

לא זוכר אם זה היה פה או בדיון השני

"נחשף" המחיר של הנקסוס 5 בארץ

2800 ש"ח לגירסת ה16 ג'יגה

:shocked:

פורסם
  • מחבר
לא זוכר אם זה היה פה או בדיון השני

"נחשף" המחיר של הנקסוס 5 בארץ

2800 ש"ח לגירסת ה16 ג'יגה

:shocked:

חחחחחחחחח לא תודה, מה שנקרא. עליבות שכזו. חזירים בני זו*ות.

פורסם
או, יפה שאתה שואל:

האייפון 5S מצלם ברזולוציה 720P 120FPS , ואכן עושה רושם שזה לא שקר, האיכון נראית טוב מהסרטונים שיש.

הNOTE 3 (ו אף הגלקסי S4), גם טוען אותו דבר, אבל מהסרטונים זה באיכות הרבה פחות טובה מהאייפון, כלומר כנראה לא באמת 720, אלא 480P מוגדל.

הXIOMI או איך שקוראים לו גם עושה את זה אבל שוב באיכות נמוכה.

ואחרון חביב, גם הHTC ONE, אבל שוב, איכות די מחורבנת.

אתה יכול לחפש את כל הסרטונים ביו טיוב ולהבין בדיוק על מה אני מדבר.

להלן האיכות המקסימלית כרגע בשוק, כלומר האייפון. כל השאר שאמרתי נראים לפחות חצי רזולוציה מזה. הנקסוס כאמור בכלל לא תומך:

http://www.youtube.com/watch?v=y7V0NBeyQfM

שכנעת אותי לקנות אייפון! עכשיו מאיפה אני אביא כ"כ הרבה בחורות עם גופייה:rolleye0018:

פורסם

אז בעצם אתה מחכה שעד שפיצ'רים חדשים שיכנסו לטלפונים סלולריים לא יעניינו אותך? צפה למסע ארוך במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים