עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת (עקב נסיונכם העשיר) מה אמורה להיות הדרך המהירה והזולה ביותר להשיג אותו?

האם ברגע שהוא יוצא בחנות שלהם, ניתן לקנות אותו? כלומר, לשלוח אותו מארהב לכתובת שם?

לשלוח אותו לארץ? מה בדיוק לעשות?

לי אישית אין שמץ של מושג מה אני אמור לעשות.

תודה.

• תגובות 152
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מבין שזו שאלה מאוד קשה..

פורסם

הדרך היחידה לקנות את הנקסוס בכמה חודשים הראשונים זה רק דרך הפליי סטור של גוגל ולשלוח לBUY2USA ודומיהם ואז לשלם עוד משלוח ומסים לארץ..

פורסם

יש גם את האפשרות שמישהו יביא לך אותו פיזית.

שים לב שיש עכשיו הרשמה לגל הראשון בעמוד הפייסבוק של Buy2USA.

פורסם

אפשר לינק? לא מוצא בשום מקום בעמוד הפייסבוק שלהם, וגם לא בעמוד הרגיל

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ של BUY2USA, למרות שנראה לי שזו לא האופציה הכי זולה (אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע).

פורסם

זאת ככל הנראה תהיה האופציה החוקית הזולה ביותר (כזו שלא כוללת מישהו פיזי שנמצא בחו"ל ויקבל אותו בשבילך, ואז יעבור על החוק ויבריח אותו בשבילך במכס).

אני רק לא מבין איך אפשר להירשם לקניה של מוצר שבכלל עדיין לא קיים.

פורסם

הם בדרך כלל לפני השקה עושים הרשמה למשלוח מוזל ככה היה שנה שעברה שהם עשו הנחה של 5$ על המשלוח (אם אני לא טועה)

פורסם

אה, סתם הרשמה בלי מחיר בכלל... לא מעניין... וואו, 5$ הנחה על המשלוח. איזה כיף!!!#!1

כשהמוצר עולה 400 דולר והמיסים עוד 140 דולר - לא נראה לי ש-5 דולר הנחה לפה או לשם באמת מעניינים מישהו :)

פורסם

כבר ראיתי חנות שמציעה Nexus 5 (גם מסובסד בהתחייבות לרשתות סלולאריות), אבל המחיר בכל מקרה יקר וברור שלא יהיה להם מלאי לפני שיהיה זמין בגוגל פליי.

בנוסף ככל הנראה כבר יהיה רשתות אלקטורניקה שימכרו את המכשיר כבר במהלך נובמבר, אם כי במחירים גבוהים יותר מישירות מגוגל.

זה לא אומר הרבה, אבל יכול להיות שהפעם לא יהיו אתם אותם בעיות מלאי בחודשים הראשונים כמו שהיה עם הנקסוס 4.

פורסם
  • מחבר
זאת ככל הנראה תהיה האופציה החוקית הזולה ביותר (כזו שלא כוללת מישהו פיזי שנמצא בחו"ל ויקבל אותו בשבילך, ואז יעבור על החוק ויבריח אותו בשבילך במכס).

אני רק לא מבין איך אפשר להירשם לקניה של מוצר שבכלל עדיין לא קיים.

מזתומרת יבריח? זה יהיה הטלפון הנוסף שלו ;)

פורסם

מקור ברונלייט מאשר, ההשקה של הנקסוס 4 בארץ ב- 5.11 יהיה אירוע בת"א -

1383467_10152011147203706_1694035255_n.jpg

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם יעלה כפול מחו"ל, אז זה יהיה מאוד מבאס

פורסם

הכתבה ב-ynet, בעיקר הפיסקה האחרונה ובעיקר הטוקבקים - ממש מעצבנים. אני מצטער שנכנסתי וממליץ לכם לא להיכנס אם בריאותכם הנפשית חשובה לכם.

בכל אופן, לפי כל הסימנים עושה רושם שהנקסוס 5 כבר נשלח למלאיים של חנויות בכל רחבי העולם כולל בישראל (פה באופן טבעי הוא יעלה לכל הפחות 35% יותר מאשר בשאר העולם אז אין מה להיות מופתעים מזה) והדבר היחיד שמונע כרגע את ההפצה שלו זה NDA על ההשקה הרישמית...

חבל רק שהוא הולך להיות ככל הנראה מכשיר מאכזב :(

כן, מעבד חזק. הרבה זיכרון וכו'. אחלה. יופי. אבל הוא נופל בדברים הקטנים..

איפה סוללה נורמלית כמו ב-G2 אחיו התאום? איפה הרדיו FM? איפה המשדר IR? הדברים האלה היו קיימים ב-G2 המקורי, אני לא מבין מה האינטרס של גוגל להוציא אותם מהנקסוס. אם אתם עושים מכשיר highend תעשו אותו עד הסוף.. לא רוצים שהוא יגנוב מכירות לחברות האחרות? מראש על תעשו אותו כזה חזק.. ככה זה סתם מעצבן :/

ממשק נקי של גוגל זה גם יתרון וגם חיסרון.. אישית אני דווקא אוהב את הטוויקים שהוצגו בממשק של ה-G2.

אני מחכה לראות מה יהיו החידושים ב-kitkat... אם לא יהיה שם משהו דרמטי, קשה לי לראות את עצמי מעדיף את הנקסוס המסורס על פני ה-G2 (שבמילא יקבל עדכון ל-kitkat בשלב כזה או אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים