פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים שלום רב לכולםהתחדשתי במכשיר LG G2עולם שלם של ידע מתחבא במכשיר הנפלא הזה אבל הדבר הכי חשוב לי זה לשלוח כמות של SMS לעובדים, לשותפים, לספקים...במכשיר המגבלה שלו זה 15 אנשים, שזה עוד נסבלאבל כאשר שולחים ל 15 ביחד תמיד קופצת הודעת השגיאה הודעות שולח מספר רב של הודעות SMS האם ברצונך לאפשר ליישום להמשיך לשלוח הודעותואז אני צריך ללחוץ על המשך 10 פעמיםחפרתי קצת באינטרנט ובפלאפון אין בהגדרות-אבטחה (הכי למטה) מגבלת משלוח SMSאבל מצאתי את הפתרון הזהאבל אין לי מושג איך אני פותח טרמינל, עם איזה תוכנה, על מנת לערוך את הקובץ settings.db אשמח לעזרה. תודהI got it to work! Heres how(taken from link above):Open Command Terminal and enter the following:adb shellsqlite3 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.dbThen you'll see: sqlite>Then enter the following to alter the limitINSERT INTO gservices (name, value) VALUES('sms_outgoing_check_max_count', 101);(change 101 to your new limit)I didnt try altering the limit so I hope it works for you guys.. but I can confirm this next one works. It completely turns off the limit altogether.To turn off the limit enter:INSERT INTO gservices (name, value) VALUES('sms_outgoing_check_interval_ms', 0);It worked right away for me.. Id reboot to be safe
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים זאת אכן מגבלת אבטחה שבאה לטובתך כדי למנוע מתוכנות זדוניות לשלוח בשימך SMSים (למשל זיוף של הצבעות בתשלום לתוכניות ריאלטי...), והיא לא קשורה ל-G2 ספציפית אלא קיימת לדעתי בכל מכשיר אנדרואיד.אתה בטוח שאי אפשר לשנות את ההגדרה הזאת בהגדרות המכשיר? אצלי (במכשיר אחר) זה מופיע בהגדרות אבל יש לי רום לא מקורי אז יכול מאוד להיות שזה מגיע ממנו. נערך 2013 באוקטובר 2512 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מחבר בדקתי בכל ההגדרות האפריותבהודעותבאבטחהבדברים הכי לא קשורים ואין אפשרות לבטל את המגבלה הזולמיטב הבנתי זה תלוי ברום של המכשירלכן אני רוצה לדעת איך אני יכול לפתוח טרמינל לפלאפון ולשנות את ההגדרה בקובץ settings.db ולהגדיר ללא הגבלה כפי שרשמתי את ההסבר למעלה
פורסם 2013 בנובמבר 612 שנים מחבר בסופו של דבר הצלחתי לערוך את הקבצים האלו. (אחרי ROOT כמובן)sqlite3 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.dbINSERT INTO secure (name, value) VALUES('sms_outgoing_check_max_count’, 9999); INSERT INTO system (name, value) VALUES('sms_outgoing_check_max_count’, 9999);sqlite3 /data/data/com.google.android.gsf/databases/gservices.dbINSERT INTO main (name, value) VALUES('sms_outgoing_check_max_count’, 9999);בעזרת התוכנה החינמית sqlite Database Editorhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixo.sqlitedbeditorעשיתי את הערכים 9999 ואז כיבוי והדלקה של המכשיר, בדיקה שאכן הערכים נשמרו, אבל עדיין הבעיה נשארה, שיניתי את הערכים ל 0 כיובי והדלקה של המכשיר, בדיקה שאכן הערך 0 נשמר בשלושת המקומות שציינתי למעלה, ועדיין הבעיה לא ניפתרהבסוף שילמתי 5 שקל על התוכנה הזוSMS Limit Unlockhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mittelmanapps.smslimitunlockואיזה פלא, עובד כמו קסם.אני לא יודע ולא מבין למה למרות שערכתי את ההגדרות זה לא עזר, ייתכן שב LG G2 (הדגם המדוייק LGE LG-D802) זה לא עוזרגרדסת אנדרואיד 4.2.2גירסת ליבה 3.4.0גירסת תוכנה D80210b-ISR-XXתודה רבה לכל העוזריםרק רציתי לשתף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.