פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מטרות המחשב?- בעיקר לימודים. אך גם הרצת סביבות פיתוח ואולי גם הרצת מכונות וירטואליות* גודל המסך? באיזור ה-15* רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא.* משקל רצוי? יש עדיפות חזקה למשקל כמה שיותר נמוך, אבל לא אם זה בא על חשבון ביצועי המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף. אך כל דבר שהוא לא "נוראי" מבחינת סוללה מתקבל* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, עדיף גם USB3 אבל לא חובה* Bluetooth? אפשרי.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפה* כונן אופטי? לא קריטי* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אני מעדיף אחריות של 2-3 שנים במידה וזה אפשרי ועדיף של מעבדות החברה.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שלא , אני בכלל מתכוון להריץ כנראה linux* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל באמת שזה לא פקטור בשבילי* זו המשך להודעה הקודמת - התקציב שלי כנראה עלה.ץתודה
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מחבר מה עם הנ"ל?http://www.buy2.co.il/o/9f05599b-38a5-4208-88c9-f1346138de04מה שמושך אותי זה המשקל הנמוך המחיר המפרט וגם הגימיק החמוד של המסך מגע - אולי זה יהיה שימושי.האם משתלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.