עבור לתוכן

בעיה בוינדוס 8 לאחר הפעלת נייד חדש

Featured Replies

פורסם

שלום!

רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata.

הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה..

לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב"..

כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה.

למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש?

יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכונן הmSATA.

מה גם שלא התעסקתי עם המחשב בכלל, מההתחלה משהו לא היה בסדר..

אם למישהו יש עצה או פתרון אשמח לדעת..

פורסם
  • מחבר

עדכון:

דיברתי עם טכנאי של לנובו טלפונית והרצתי בדיקה על הכוננים ונמצאה איזושהי בעיה בדיסק הקשיח הרגיל.

הבנתי ממנו שיש סיכוי שהבעיות שאני חווה הן כתוצאה מהתקנת מע' ההפעלה על כונן ה-mSata. הוא הוסיף שלנובו לא ממליצים להתקין את מע' ההפעלה על ה-SSD.

השאלה היא האם באמת יכול להיות שהתקנת מערכת ההפעלה על ה-mSata חירבשה לי ככה את הוינדוס או שהדיסק הקשיח באמת תקול?

פשוט מתוסכל, הלכתי לפי ההמלצות שקבלתי כאן בפורום ואני לא מבין למה אמורה להיות כזאת בעיה..

פורסם

וללא ה-MSATA המע' עולה באופן תקין?

ממליץ על התקנה נקייה של מע' ההפעלה על ה-mSATA ולא "העתקה".

פורסם
  • מחבר

במידה ואני אשנה בביוס שהדיסק הקשיח הרגיל יהיה ה-BOOT DEVICE זאת תהיה דרך לבדוק את השאלה שלך?

פורסם

לדעתי כן, הרי הטכנאי שעשה לך את העבודה הזו לא פירמט את הכונן הרגיל, נכון?

כמו כן תוודא שה-mSATA מוגדר ב-BIOS כ-AHCI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים