עבור לתוכן

מחשב נייד עם ביצועים ללא כונן אופטי עד 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי, סרטים וקצת גיימינג

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך) מסך 14'-15.6'

1920x1080

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי? כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף 6 שעות ומעלה, אך גם 4 שעות יספיקו

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, HDMI

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות ל-750GB ב-7200 סל"ד גם SSD יתקבל בברכה

* כונן אופטי? בשום אופן לא !* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN 8* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

איך המחשב הזה נחשב :

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=19349&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

אני מקווה שאפשר למצוא אחד כזה שהוא טוב, במידה ולא אני יתפשר על MACBOOK PRO למרות שזה אופציה אחרונה מביחנתי בגלל המחיר המאוד גבוה.

פורסם

בלי קשר אליך, אלא פשוט שאלה כללית: מה זה קצת גיימינג?

כמה שעות בשבוע?

איזה משחקים?

פורסם
  • מחבר

רק למשחק Counter Strike

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו ?

פורסם

יקר מאד בארץ (בארה"ב 1200$ שזה 5,000 כולל מע"מ בלי משלוח), אם תקנה אותו באילת הוא יעלה לך 6100, אולי כדאי לחכות לblack friday ואם KSP יעשו מבצע ללא מע"מ לקנות אותו בהנחה כפולה אם הוא יהיה במלאי באותה עת.

דיסק קשיח רגיל 5400

כבד - ביקשת קל, לא?

בשביל כל מה שתיארת אתה ממש לא צריך מחשב "חזק".

בעיקרון הייתי מחכה עד שה-Lenovo T440S יהיה למכירה בקרוב, תיקח אותו עם מסך 14" FHD IPS (אם אתה רוצה מבריק אז קח אותו עם מגע) וכרטיס מסך 730M.

משקל נמוך של 1.6 ק"ג, בלי צורב.

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את הנדסת האנוש של LENOVO וראיתי שהמלצץ כמה פעמים על המחשב הזה. מה מיוחד בו כל כך ?

וכן אני יודע שהוא לא כזה קל, אבל יחסית למה שאני צריך זה נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג לא ?

הייתי הולך על UX51VZ

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html

אבל המחיר בשמיים

נערך על-ידי Nirurshon

פורסם

בשביל "משרדי, סרטים וקצת גיימינג" ? אתה כאילו מראש רוצה לבזבז הרבה כסף? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה מחשב עם ביצועים גבוהים ויחסית מתקדם כמה שיותר.

יכול להיות שאני ילמד יצירת מוזיקה אלקטרונית בעתיד ואני רוצה מחשב טוב שיעמוד בזה, מאוד קורץ לי גם XPS 15, אבל שוב המחירים ממש יקרים

פורסם

בתקציב כמו שלך אתה יכול לקנות כל מחשב שאתה רוצה.

תחכה עוד טיפה לדגמים נוספים עם Haswell שיכנסו לחנויות ויושקו בארה"ב. ו/או להורדת מחירים של ה"ישן" יותר.

פורסם
  • מחבר

ואם אני אומר לך שהייתי רוצה מחשב עד 5000-6000 בלחץ עם הנתונים שביקשתי, על מה היית ממליץ לי ?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים