עבור לתוכן

נייד לאנימציה מחו"ל

Featured Replies

פורסם

מה נשמע

קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל

לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור.

הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ?

אשמח לדוגמא.

אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים,

ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ?

בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי.

תודה על העזרה

עריכה:

מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך.

גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם יש 21 אינצ' אז אפילו יותר טוב. שיהיה מהמסכים האלה שלא משקפים כל מנורה בחדר.

* רזולוציית המסך? FHD, אם המסך 17 אז גם רזולוציית ביניים היא סבבה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא משנה, שלא תיהיה עם יותר מידי קשקושים.

* משקל רצוי? - לא משנה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - חשוב אם אפשר שיהיה סלוט להכנסה ישירה של כרטיסי מצלמות. אבל זה לא חייב, שזה לא יהווה שיקול לפני ביצועים וגודל מסך.

* Bluetooth? לא משנה כלל.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רגיל, לפחות טרה וחצי.

* כונן אופטי? - מיותר.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא חושב (מה זה?)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית - חשוב מאוד. אקנה גם את המורחבת.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן, 7 פרו.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ממש לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - המינימום לחלקים במחשב: 12 ראם, GTX760,טרה זיכרון, 17.3 אינצ', I7 4700 haswell. רצוי יותר. רצוי שיהיה יפה.

נערך על-ידי amitr

פורסם

1. ביבוא של מחשבים משלמים רק מע"מ. אבל משלמים מע"מ לא רק על המחשב אלא גם על עלות המשלוח שהביאה את המחשב לישראל. לאחר שהמחשב יגיע אתה תקבל הודעה כי עליך לקחת אותו מסניף הדואר, באותו מעמד אתה תשלם את המע"מ.

2. משלוח לישראל יכול להגיע ל-150-250 דולר.

3. אל תקנה AW, יקר מדי, כבד מדי וגדול מדי. יש חברות אחרות שיתנו לך מחיר נמוך יותר על מוצר טוב יותר.

* מציע לך לענות על שאלון הפורום כי אולי ננעלת על מחשב מסויים שלא בטוח שיתאים לך.

פורסם
  • מחבר

לא ננעלתי בכוח.

ראיתי מתחרים כמו sager, אבל הם לא נותנים אותם נתונים באותו מחיר. והם מכוערים בנוסף על כך, שזה חשוב כי זה חפץ שאני אתקע איתו הרבה זמן ומבאס שיהיה מכוער.

מחשבי "laptop workstation" שך DELL באים בכלל עם quadro שזה חרא כרטיס מסך, ועולים יותר. (גם של לנובו אותו סיפור).

לטושיבה יש מחשבים טובים אבל עם פחות RAM מ ALIENWARE באותו מחיר.

ראיתי מחשב של gigabyte עם 12 GB ראם ואחלה מפרט גם באיביי, אבל אני מעדיף ALIEN מאשר GIGABYTE (כל המחשב שלי ג'יגהבייט, הנייח, חברה מעולה, אבל הנייד האחרון שהיה לי שלהם לא היה מוצלח).

פורסם

שוב, כדאי שתענה על השאלון כי יוכלו לעזור לך הרבה יותר ככה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך עזרה לגבי הייבוא, דוגמא של איך עושים את זה מא' עד ת'.

לגבי איזה מחשב לקנות אני לא צריך עזרה...

לא משנה אני אכתוב בכל זאת... אולי תמצאו משו יותר טוב

נערך על-ידי amitr

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?

פורסם
  • מחבר

מכל הכתבים באתר והמומחים והמשתמשים אף אחד לא קנה מחשב מחו"ל לארץ ויכול לתת לי דוגמא לאיך זה מתבצע מההתחלה ועד הסוף?

רליסרים ? משו ?

זה נחשב האתר חומרה הכי גדול בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים