פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים יש לי לפטופ של סמסונג עם כרטיס מסך ראדון 7640 מאז העדכון יש איתו בעיות והוא לא עובד.במנהל התקנים הוא מופיע כחסום , וגם דריברים לא מצאתי באתר של הכרטיס מסך[ATTACH=CONFIG]4225[/ATTACH]יש איזשהו פתרון? תודה.
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים גם אני עם בעיה דומה. גם לפטופ של סמסונג עם AMD 8750M ואחרי העדכון (שהלך חלק מאד) הכרטיס מזוהה אבל אני לא יכול להכנס להגדרות שלו
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים ניסיתם להסיר את הדרייברים הנוכחיים ולחפש דרייברים מעודכנים באתר של יצרן הלפטופ?
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים באתר יצרן, תוריד דרייברים של ווינדוס 8. עד שיצא עדכון ל8.1 זה אמור להספיק
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים הדריבר שלי מעודכן לגרסא האחרונה כנראה שאצטרך לחכות שיוציאו עוד דריבר במיוחד ל8.1 למרות שזה נראה לי תמוהה
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים אתם יכולים לנסות להתקין את הדרייבר מאתר AMD Catalyst, אבל אם זה יעבוד, סביר להניח שמצב ההיברידי יבוטל (תקבלו יכולת לעבוד רק במצב של כרטיס המסך החיצוני) וזמני הסוללה ירדו בהתאם. אני יודע שזה עובד עם Nvidia מניסיון.
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך באתר של AMD..יש לי איזה דרייבר פשוט שקובע איזה תוכנה תפעל באיזה ביצועיים..
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים הייתה לי בעיה דומה שלאחר השדרוג המחשב עלה אך עם מסך שחור. מה שעשיתי זה נכנסתי לסייפ מוד, עשיתי disable לדרייבר של AMD. ולאחר הריסטרט המחשב עלה כמו שצריך עם הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה.מה שאני ממליץ לעשות לאחר מכן, זה להוריד את הדרייבר הבא:http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208%20-%2064זהו הדרייבר החדש ביותר של AMD, אומנם גירסאת בטא, אך רשום שהוא מותאם לWIN8.1אני ברגעים אלו ממש מוריד ומתקין את הדרייבר בעצמי כך שאני עדיין לא יודע האם זה יפתור את הבעיה. אך לפי מה שקראתי בכמה פורומים אחרים, זה עבד.אעדכן את ההודעה ברגע שאסיים להתקין.
פורסם 2013 באוקטובר 2411 שנים מחבר הייתה לי בעיה דומה שלאחר השדרוג המחשב עלה אך עם מסך שחור. מה שעשיתי זה נכנסתי לסייפ מוד, עשיתי disable לדרייבר של AMD. ולאחר הריסטרט המחשב עלה כמו שצריך עם הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה.מה שאני ממליץ לעשות לאחר מכן, זה להוריד את הדרייבר הבא:http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208%20-%2064זהו הדרייבר החדש ביותר של AMD, אומנם גירסאת בטא, אך רשום שהוא מותאם לWIN8.1אני ברגעים אלו ממש מוריד ומתקין את הדרייבר בעצמי כך שאני עדיין לא יודע האם זה יפתור את הבעיה. אך לפי מה שקראתי בכמה פורומים אחרים, זה עבד.אעדכן את ההודעה ברגע שאסיים להתקין.נו בסוף זה עבד?
פורסם 2013 באוקטובר 2611 שנים מחבר הייתה לי בעיה דומה שלאחר השדרוג המחשב עלה אך עם מסך שחור. מה שעשיתי זה נכנסתי לסייפ מוד, עשיתי disable לדרייבר של AMD. ולאחר הריסטרט המחשב עלה כמו שצריך עם הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה.מה שאני ממליץ לעשות לאחר מכן, זה להוריד את הדרייבר הבא:http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208%20-%2064זהו הדרייבר החדש ביותר של AMD, אומנם גירסאת בטא, אך רשום שהוא מותאם לWIN8.1אני ברגעים אלו ממש מוריד ומתקין את הדרייבר בעצמי כך שאני עדיין לא יודע האם זה יפתור את הבעיה. אך לפי מה שקראתי בכמה פורומים אחרים, זה עבד.אעדכן את ההודעה ברגע שאסיים להתקין.זה מה שעולה לי שאני מנסה להתקין תדרייבר הזה:[ATTACH=CONFIG]4258[/ATTACH]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.