עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 3K ללא כרטיס מסך וציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD 6850 מלפני חודש אך אם הוא נחות משמעותית אקנה משהו חדש.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיפות לשקט אם לא אלמד להסתדר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני גר ליד הים ומחליף מפרטים כל שנה ולמרות שהם תחת אחריות לא מחליפים לי אותם בגלל שהם מלאים בקורוזיה. אז אם יש מארז שמועיל או כיסוי למניעת קורוזיה כדי שלא אצטרך להחליף בתדירות כלכך גבוהה.

פורסם

הצעה אפשרית,

מ-TMS

http://www.tms.co.il/preview/spec/yajupqgk

ואולי תרצה גם לשקול הצעה דומה מ-Startpc

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52650b9145b36

בעיקרון מדובר על מערכות מבוססות i5-4570 + 8GB Ram + 1TB HDD + לוח מבוסס צ'יפסט H81

המפרט מ-Startpc קצת יותר טוב עקב הספק שיותר חזק, ולוח האם שמציג מפרט טכני קצת יותר עשיר.

כמובן שאמליץ לך לשדרג את כרטיס המסך שלך בהזדמנות, לאחד כדוגמת ה-R9 270X או שקולים לו.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

יש עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים