עבור לתוכן

סמארטפונים ביפן

Featured Replies

פורסם

היי,

כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם.

הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם).

מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אותי לצרכים הללו ביפן וגם יעבדו מחוץ ליפן.

תודה לעוזרים.

פורסם

צריך לבדוק מה התדרים שלהם אם הם עובדים בארץ וגם האם הוא " סימפרי "

תדרים

-סלקום משתמשים בתדרים 900 ו2100, פארטנר רק ב-2100, ופלאפון ב-850 ו-2100.

נערך על-ידי xytkhi

פורסם

זאת באמת בעיה כי היפנים מקדימים בכמה שנות דור את שאר העולם בסלולרי, מספיק לבדוק קצת על NTT DOCOMO כדי להבין על מה מדובר..

אתה צריך לחפש מכשיר בחנות שמוכרת מוצרים אוניברסלים (כמו שיש בניו יורק חנויות עם מוצרי 220 וולט) ולוודא תמיכה בתדרי GSM ו - UMTS שמקובלים בישראל וכמובן שיהיה סים פרי ולא נעול לחברה מקומית.

פורסם
זאת באמת בעיה כי היפנים מקדימים בכמה שנות דור את שאר העולם בסלולרי, מספיק לבדוק קצת על NTT DOCOMO כדי להבין על מה מדובר..

מה כזה מיוחד ב-NTT COMODO?

חוץ מפריסה של רשת LTE הם די דומים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים