פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה.מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה.בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם..אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת.מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNowמפרט טכני -*שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצגנתוני מסך:גודל מסך: "32יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה)רזולוציה: 1366X768HD READYמעבדי תמונה:Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונהSuper Dynamic Noise Reduction - לשיפור איכות התמונה גם בשידורי ממיר רגיליםנתוני צפייה:יחס ניגודיות: 1:5,000,000בהירות: 500cd/m²זמן תגובה: 2Msמספר הצבעים: 16.7 Millionטווח מרחק מומלץ לצפייה:2.5-4Mאידיאלי לסלונים וחדרי שינה!נתוני אנרגיה:הספק מתח: 50/60Hz ~100-240Vצריכת חשמל: =<65Wמולטימדיה:כניסת 2.0 USB תומך במוסיקה + תמונות + סרטים + DivX + MKVמספר כניסות USB אחתתמיכה בנפח התקן חיצוני (דיסק קשיח): עד 1,000GBכניסות תמונה:HDMI X 3USB X 1SCART X 1YpbPr X 1 (עם כבל מתאם אדום/כחול/ירוק)RF- כניסת אנטנהAV1 X 1RCA1 צהוב/אדום/לבןAV2 X 1 עם כבל מתאם אדום/כחול/ירוקחיבור למחשב:D-sub 15PinRF- כניסת אנטנהInput- PC Audioיציאות קול:חיבור לאוזניות חיצוניותחיבור מערכת שמע- CoaxSpeakers 2X10Wתכונות נוספות:טיימר כיבוי לשינהתפריט הפעלה בעבריתנעילת הוריםאפשרות הקפאת תמונהאפשרות כוונון טמפרטורת תמונהשלט אלחוטי מצורף.תודה רבה לעוזרים. מה שמסומן באדום זה הדברים שבאמת חשובים לי.חשוב לציין שהטלוויזיה תשמש לצפייה בסרטי BLLURAY/HD. למשחקי מחשב והכי הכי חשוב - לXBOX360.תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.