עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לא מצליח להעלות את PCHARDWARE!

Featured Replies

פורסם

אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי?

מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...

פורסם

איזה דפדפן אתה משתמש ? תנסה 5-10 דפדפנים , אצלי כשפעם ניסיתי להוריד משהו אם דפדפן אחד הוא לא הוריד ואם דפדפן אחר כן . הייתי מציע לך להשתמש במוזילה FIREFOX , לדעתי הדפדפן הכי טוב שיש 8) וגם PCH עובד !

פורסם
  • מחבר

אין קשר , בשום דפדפן הוא לא מעלה אותו , ניסיתי מוזילה וIE6... לא עובד... זה לא קשור , כי גם במחשב השני שלי שמחובר על אותה רשת ואותו מודם אבל דרך ראוטר האתר גם לא עובד! ככה שאין קשר לדפדפן... , יכול להיות שבזק בטעות או בכוונה או מישהו חסם לי את הפורט של האתר?

פורסם

כן. יש קנוניה של בזק שלא רוצה שתגלוש שם LOL!!!

פורסם

אצלי עובד (למרות שהפסקתי לקנות שם , שירות גרוע ). אם זה כל כך חשוב לך לקנות מהם תלך לחברים! יש בכלל לאתר פורטים ? אני לא חושב !אני לא מעלה על הדעת שום סיבה שאתר ספציפי אחד לא יעלה אצלך ! אין לי מושג מצטער .

פורסם

עובד יופי.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא רוצה לקנות מהם ואף פעם לא יקנה , אבל זה אתר שבו אפשר להרכיב מפרטים והכי נוח להרכיב אותם שם....

ואנשים , לא יעזור לי שתגידו לי שזה עובד לכם יופי , כי לי זה לא! אני לא יודע מה הולך כאן אבל זה לא נראה לי במחשב שלי....

האתר פשוט לא עולה , אני כותב את הכתובת ועושה אנטר , מחכה איזה 5-6דקות והוא אפילו לא מעלה לי את הלמעלה שלו , מסך לבן.

פורסם

רק בשביל להסיר ספק מליבכם: אין כזה דבר פורט לאתר מסויים. כל שרתי ולקוחות ה-http עובדים עם פורט 80.

פורסם

פורמט , או שתשבור את המודם המזורגג ותבקש חדש

פורסם

אל תיכנס לפאניקה - גם אצלי זה עובד ;D

איזה מחירים,איזה מבחר,בדיוק מה שאני רוצה...

פורסם
  • מחבר

מעניין שפתאום האתר עובד(דווקא בשבוע שבו פתחתי את התארד) כאשר הוא כבר חודש לא עבד! עכשיו הוא פתאום החליט לעבוד...

מעניין הלא כן?

מה הולך כאן?!

ולאנשים כאן , אין סיכוי שאני ישבור את המודם , אני בחיים לא יקבל אותו דבר... (אלקטל*!)

פורסם

חחח לחבר שלי היה דבר דומה

הוא פשוט לא היה יכול להיכנס לאתר

google

אחרי כמה ימים הוא יכל

כנראה זה משהו אצל הספק

פורסם
  • מחבר

זה לא כמה ימים! זה חודשים! חודש לא עובד ופתאום איזה יום בתוך החודש הזה עובד ויום למחרת אותו דבר! זה הדבר הכי מעצבן בעולם!

פורסם
  • מחבר

יודעים מה מעניין ? האתר עוד פעם לא עולה!!!

מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי ????

אני חייב את העזרה שלכם אנשים...

פורסם

גם אצלי זה קורה עם PCH

שני מחשבים שונים

,שני דפדפנים שונים פיירפוקס וIE 6

שום דבר כלום

רק אותו מודם ואותן ספק מסריח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.