פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים קניתי מדפסת יקרה מאוד של Xerox, לייזר, צבעונית ומשולבת.אחרי 5 חודשים המדפסת התחילה להתחמם והפסיקה לעבוד.המקום שממנו קניתי את המדפסת טוען שהתופים הלכו, כי השתמשתי בטונרים לא מקוריים (גם הם מכרו לי לא מקוריים, אבל הם טוענים ששלהם זה "פרימיום").בקיצור, לטענתם תופים לא מכוסים באחריות כי זה מוצר מתכלה.תיקון יעלה 1200 ש"ח.יש בזה אמת?
פורסם 2013 באוקטובר 1912 שנים מחבר אין לי תעודת אחריות.כי הם טוענים שהם משווקים מורשים של זירוקס, והם נותנים את האחריות.אם אפנה לזירוקס ישירות, זה יעזור?
פורסם 2013 באוקטובר 1912 שנים קבלת רכישה, יש?תנסה לפנות, תסביר את המצב, תנסה אולי לא לציין את עניין השימוש בטונר לא מקורי.מה הדגם המדוייק? נערך 2013 באוקטובר 1912 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2013 באוקטובר 1912 שנים בשנה הראשונה אתה צריך להשתמש בטונרים מקוריים של היצרן אחרת האחריות לא תתפוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.