עבור לתוכן

המלצה לנייד עד 3K

Featured Replies

פורסם

אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש.

חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף.

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם.

* גודל המסך? 14" אין חשיבות לסוג

* רזולוציית המסך? אין חשיבות

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי?לא

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני נוסע בקרוב לתקופה ארוכה בחול והמחשב יהיה איתי לכן סוללה הינה דבר חשוב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא חשוב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB

* כונן אופטי? לא קריטי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא הכרחי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן מעוניין שהוא יגיע עם מערכת הפעלה מוכנה לפעולה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אני חובב של הצבע הלבן במחשבים אבל אם אין ברירה אז אין ברירה...

איך זה?

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12979

תודה רבה חברים יקרים!!

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...תודה

פורסם
  • מחבר

זמן סוללה זה נחמד אך לא הייתי אומר שזה הפרמטר החשוב ביותר ולצערי אין ביכולתי לחכות.

עד עכשיו הייתי עם 14 והייתי מאוד מרוצה, לא מאמין שארצה לרדת לתצוגה קטנה יותר לכן אם לא 14 אז 15.

מה דעתך על המחשב הזה- http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12979

תודה

פורסם
  • מחבר

נראה נחמד הסמסונג הזה, לדעתך עבור מי שאינו משחק משחקים בכלל עדיף לקחת אותו למרות שיש לו כרטיס גרפי מובנה? (הוא כמובן מפצה על כך ביותר זכרון)

עם זאת אני בכל זאת נוטה לכיוון מסכי ה14 ואם אכן אחליט לא להתפשר, מה בכל זאת דעתך על הדל הוא כן מומלץ? האם יש המלצה למשהו אחר בגודל של 14?

פורסם
  • מחבר

המחשב ב3800 הרבה מעל לתקציב שלי ואין לי כל צורך בכרטיס מסך שכזה.

אני לא בטוח עד כמה המסך כל כך חשוב לי אבל אתה גורם לי לחשוב ברצינות על הסמסונג, אין שום סיבה שלא ירוץ חלק מאוד עם הרבה דפים של FF וכו' ברקע נכון? זה לגמרי ביכולות שלו אני מקווה.. מעבר לזה יודע להגיד מילה על זמן סוללה?

פורסם
  • מחבר

4 ומן הסתם גם מעבד הרבה יותר ישן... אגב ניתן כבר לסמוך על סמסונג בימינו? איכשהו סמסונג תמיד מעלה לי הקשר שלישי כשמדובר במחשבים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים