עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אנסה לפתוח שוב דיון (מרבים שקיימים פה בפורום) ולקבל המלצה למחשב נייד סטנדרטי לסטודנט והאם יש טעם לחכות עוד קצת לדגמים אחרים שיגיעו.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושימוש ב-Visual Studio.

* גודל המסך? מאט. בגודל סטנדרטי 15 אינץ בערך.

* רזולוציית המסך? לא כל כך מבין בזה, חשוב לי איכות טובה שתומכת ב-HD לטובת סרטים

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי? נראה לי גם סטנדרטי (עד 2 קילו?)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי לפחות 4 שעות עבודה ללא הטענה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח של לפחות חצי טרה. הבנתי גם שרצוי SSD למערכת הפעלה

* כונן אופטי? לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): לא

פורסם

הייתי בדילמה דומה - המסקנה הייתה שהגודל הנכון הוא יותר קטן.

ב15.6", כדי לשמור על משקל נמוך מאוד של מתחת לשני ק"ג, יחד עם חיי סוללה ארוכים, אתה צריך לשלם הרבה.

צימצמתי את החיפושים לגודל מסך של 13.3-14" (אחרי שניסיתי אותם וראיתי שגדולים מספיק בשבילי), וההמלצה שקבלתי (ממש כאן, כמה שרשורים למטה), הייתה ללכת על לנובו thinkpad e330. מעבד i5 3210m (שעולה 2600 ש"ח), הרחבת אחריות לשלוש שנים בעוד 400, וכונן SSD MSATA 120 GB בעוד 500. סוגר את התקציב בדיוק, ואתה מקבל הרבה בתמורה. יחד עם איכות בניה.

לגבי המתנה - האסוול החדשים נכנסים, אבל בטח לא לקבוצת מחיר שלנו. אולי תהיה ירידת מחירים, אבל זה כבר תלוי כמה אתה יכול לחכות.

מה שכן - בלאק פריידי! חלק מהמקומות צפויים למכור ללא מע"מ (הנחה של 500 ש"ח על המחשב עצמו, ללא אחריות או כונן).

פורסם

טל אחלה רעיון על הBLACK FRIDAY לא ידעתי שיש את זה בארץ הקודש. MISHMASH האם אתה סגור על 15.6 ? כי מהניסיון שלי זה לא כזה נייד לסטודנטים או למי שלא בודיבילדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים