עבור לתוכן

המלצה לנייד בין 2500 - 3000

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה חשיבה וקצת יותר בקיאות בעניינים, אני אפתח את הפוסט הזה עם קצת דברים שונים בתקווה לקבל באמת המלצות טובות ותואמות..

* מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות עם לינוקסים ותמיכה של חומרה, שמעתי שהיום אי את זה כבר כל כך,אם אפשר גם אופציה של צפיה בסרטים גם ב- HD זה יהיה מעולה עם חיבור למסכים

* גודל המסך? 15+

* רזולוציית המסך? כמה שיותר עם המחיר

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא.

* משקל רצוי? כמה שפחות רק לא חובה משהו קל משמעותית אם זה נופל על חשבון משהו החרכי בחומרה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות רצוף לפחות. עדיפות ליותר. אני לא יודע מה הממוצע האמת אז שיהיה ממוצע+..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ממש חשוב לי

* Bluetooth? יס!

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממה שאני הבנתי SSD אמור להיות ממש טוב ומהיר, אני לא צריך הרבה שטח איחסון גם ככה, אז בשבילי זה יכול להיות מעולה אם המחשב יכלול את זה. רק תכלס לא חובה.

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רוב הפורום פה ממליץ פה על אחריות בינלאומית לא? (:

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כמו שכתבתי קודם, אני מתכוון להתקין לינוקס UBUNTU ככה שממש חשוב שהמחשב נתמך כמו שצריך. הקטע שהרבה מקומות מוכרים את המחשבים כולל מערכת הפעלה, אז אם המחשב שווה את זה עם מערכת הפעלה אז אין לי בעיה להתפשר ולקנות אותה.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בהתחלה חשבתי שחברות "קטנות" כמו פוג'יטסו ולנובו הן לא טובות והרבה חלקו עליי. אז אני דיי משוחרר מבחינת חברה עכשיו.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): אני ממש מעדיף מחשב עם כרטיס מסך טוב. לא משהו לגיימרים GTA5, אבל משהו שיריץ דברים בסיסיים+.

בפוסט קודם הומלץ לי http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap

הוא בסדר וגם עובד טוב עם לינוקס, ה"בעיה" היחידה שלי איתו זה שאין לו כרטיס מסך שהוא לא פשוט.

יש לי שאלה, יש מפרטי מחשב עם חלקים יותר טובים כמו נניח זה. ונאמר לי שהלנובו בלינק הקודם ששמתי יותר טוב. איך זה יכול להיות? מבחינת מעבד השני יותר חזק.

אני מקווה שאני אקבל מספיק המלצות ואתחיל לברור בין המחשבים. כרגע אני יושב מול מליון מפרטים כשאני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה מבחינת החומרה. ואני ממש לא רוצה לקחת הימורים עם השקעה כספית כזאת.

תודה רבה D: !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים