עבור לתוכן

מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k

Featured Replies

פורסם

היי

אני אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע להרכבת מפרט מחשב לתכנות ווירטואליזציה ב4k

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש בעיקר לתכנות והרצת מכונות וירטואליות - שימוש ב-visual studio ובVMware workstation עם כ4-6 מכונות פתוחות בו זמנית. בנוסף מדי פעם המחשב ישמש למשחקים כדוגמת FIFA כשאין חשיבות לרמת גרפיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - כן יש צורך במסך עדיפות לSamsung.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - יש צורך בהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - עדיפות ל16gb זכרון , דרוש כרטיס לאפשרות חיבור לwifi

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כן בעיקר אפשרות להוספת/שינוי כרטיס מסך ( הוספה בשביל המפרט למטה)

ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט כאשר החלטתי לוותר על כרטיס מסך ולהשתמש במובנה שבלוח אם כיוון שאני לא רואה שיהיה לי שימוש גדול בגרפיקה והלוח אם נראה מספק, אני אשמח אם תוכלו לעבור על המפרט ולראות אם הוא בסדר ואם הוא יתמוך בהוספת כרטיס מסך מאוחר יותר (עוד שנה-שנתיים) מבלי להחליף את שאר הרכיבים.

אם יש הצעות לשיפור המפרט הזה אני אשמח.

מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX

כמות: 1

מחיר: ₪975

לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150

מחיר: ₪561

מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪660

זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪670

קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

מחיר: ₪325

רשתות: D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125

מחיר: ₪46

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3237

הערה- למפרט הזה צריך להוסיף מסך בשביל להשלים ל4k, בנוגע למארז הusb3 והמאווררים שלו נראו לי שווים את ההשקעה...

ודרך אגב הכוונה לקנות אותו בשבוע הקרוב.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה כיוון שעד יום שישי אני אמור לבצע את הרכישה.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

חבל לי לרכוש מבלי לשמוע עוד דעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים