עבור לתוכן

האם היית שם 3K~ על סמארטפון דגל?

האם היית משלם 3K על סמרטפון דגל? 25 הצבעות

1. 1. האם היית משלם 3K על סמרטפון דגל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

היה בזמנו את ה Galaxy Beam שהציע מקרן אבל הוא לא נמכר בארץ.

יש עוד כמה אבל החומרה שלהם מיושנת (יש עכשיו גם משהו של alcatel).

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר עשיתי את זה בעבר... האיפון 4 שלי עלה 3300, אז כנראה שהתשובה היא שכן.

בתכלס גם לטעמי זה מוגזם ומטורף לשלם 3K על מכשיר סלולרי, אבל לצערי אין לי ברירה. אנדרואיד לא בא בחשבון ככה שאני נשאר רק עם אפל והמחירים המוגזמים שלהם.

מצד שני אני עדיין עם האיפון 4 שלי שקניתי לפני יותר מ3 שנים ובכללי הוא צפוי לסיים אצלי 4 שנים, אז אולי מכשיר ב 3K שמחזיק 4 שנים זה לא כלכך נורא אחרי הכל, הרי מי שקונה ב1500 ומחליף כל שנתיים זה לא באמת שונה מהמצב שלי.

נשארה עוד שנה ואז נראה מה האיפון 6 יציע.

לטעמי התמחור של חלק ממכשירי האנדרואיד זה הקלף הכי חזק שלהם.

פורסם

יש מליון מכשירי אנדרואיד למליון סוגים של אנשים. ברור שיש כאלה שתמחור זה הקלף החזק שלהם - כי הם נבנו כמכשירים תקציביים. לא אמרת בזה כלום. אנדרואיד זו סה"כ מערכת הפעלה. מכשיר זה מכשיר - מערכת ההפעלה היא רק חלק ממנו.

אני לא מתחבר לאמירה הזו "אין לי ברירה". יש לך. אתה פשוט רוצה לקנות אייפון (זכותך).

לקנות פעמיים מכשיר ב 1500, לעומת פעם אחת מכשיר ב 3000, זה בהחלט שונה. אף אחד לא מבטיח לך שהמכשיר שלך יצלח בהצלחה שלוש-ארבע שנים. מכשירים נשברים, מכשירים מתים. זה נפוץ מאוד. עוד 1500 שקל עכשיו בכיס זה הרבה. ההווה הוא ידוע, העתיד הוא לא. עקרון בסיסי מאוד במימון ובהתנהגות הכסף לאורך הזמן.

כמובן שזכותו של כל אדם לקנות מכשירים ב 3-4 אלף ואפשר גם להבין את ההגיון שיש בזה. אבל חשוב להדגיש שהאמירה שלך היא לא מדויקת לחלוטין.

פורסם

מעבר לזה שטלפון(נקסוס) חדש יהיה הרבה יותר טוב מאייפון שני דורות אחורה בכמעט כל פרמטר.

(גם הנקסוס יכול לשרוד 4 שנים סתם שתדע)

פורסם

הבעיה בנקסוס זה שאתה מקבל מכשיר עם מפרט מצויין של סוף הדור לפני דור חדש.

לנקסוס 4 ולS3 יש מפרט דיי דומה אבל הנקסוס יצא קצת לפני הS4 שהוא הדור הבא.

לא שזה לא טוב אבל מי שרוצה את שיא הטכנולוגיה לא יקנה את המכשיר הזה.

פורסם

מי שרוצה את שיא הטכנולוגיה הוא כנראה מי שמוכן לשלם יותר מ-3k על מכשיר.

פורסם
הבעיה בנקסוס זה שאתה מקבל מכשיר עם מפרט מצויין של סוף הדור לפני דור חדש.

לנקסוס 4 ולS3 יש מפרט דיי דומה אבל הנקסוס יצא קצת לפני הS4 שהוא הדור הבא.

לא שזה לא טוב אבל מי שרוצה את שיא הטכנולוגיה לא יקנה את המכשיר הזה.

לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזאת.

ראשית, הנקסוס חומרתית מתקדם יותר מהגלקסי S3 - מציע מעבד מהיר יותר ו-2GB זיכרון לעומת 1GB (גרסת I9300). תוכנתית אין מה לדבר בכלל.

שנית, הנקסוס 4 יצא כחצי שנה לפני הגלקסי S4 וחצי שנה אחרי הגלקסי S3. כלומר מבחינת דורות אפשר למצב את הנקסוס 4 בדיוק בין שני המכשירים של סמסונג גם מבחינת חומרה וגם מבחינת תאריך השקה. תוכנתית הוא תמיד יהיה מתקדם יותר משניהם ומעשית הוא תמיד יהיה זול משניהם.

פורסם

נקסוסים הם מהמכשירים האחרונים שיוצאים לפני תחילת הדור הבא כבר בערך 3 שנים

זה מעיין חומרה מסכמת של סוף הדור לפני הדור הבא.

נקסוס 4 הגיע עם S4 pro והמכשירים שלאחר מכן הגיעו עם S600 וS800.

- - - תגובה אוחדה: - - -

נקסוסים הם מהמכשירים האחרונים שיוצאים לפני תחילת הדור הבא כבר בערך 3 שנים

זה מעיין חומרה מסכמת של סוף הדור לפני הדור הבא.

נקסוס 4 הגיע עם S4 pro והמכשירים שלאחר מכן הגיעו עם S600 וS800.

פורסם
לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזאת.

ראשית, הנקסוס חומרתית מתקדם יותר מהגלקסי S3 - מציע מעבד מהיר יותר ו-2GB זיכרון לעומת 1GB (גרסת I9300). תוכנתית אין מה לדבר בכלל.

אבל למרות שמרבים לשבח את הנקסוס הוא נופל בשלושת הנקודות העיקריות (לדעתי) לפלאפון: המסך, איכות השמע וזמן הסוללה.

בקורב אני אפרסם התרשמות אישית משלושה מכשירים (נקסוס, htc one s ו s3).

פורסם

המסך מצוין, אני לא יודע איך אפשר להגיד שלא. אולי מי שהתרגל לצבעים הבוהקים של מסכי ה-amoled של סמסונג ימצא את הצבעים האמיתיים של הIPS של הנקסוס מתים מדי.

איכות השמע מצוינת באוזניה, בספיקר פחות.

פורסם

חוץ מזה אל תשכח שאין אפשרות להרחבת זיכרון וסוללה נשלפת שהם חסרונות לא קטנים לחלק מהקונים.

ואמרת שה N4 יצא חצי שנה אחרי הS3 ואתה שוכח שבעולם הטכנולוגיה זה דיי הרבה זמן, פעם חידושים היו פעם ב2-3 היום כל חצי שנה יש חידוש מהותי

פורסם

באותה מידה הגלקסי S4 יצא חצי שנה אחרי הנקסוס 4. חצי שנה זה הרבה זמן :rolleyes:

פורסם

למסך של הנקסוס זוויות צפיה לא טובות.

פורסם

אני מסתכל על שלי ולא מסכים בכלל.

פורסם

והוא דור חדש זה ההבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים