עבור לתוכן

מחפש מחשב aio בצורת טאבלט

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7,

לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו:

sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר

dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000

אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין:

lenovo flex 20 - לא יצא עדיין באף מקום חוץ מבריטניה ושהם הוא עולה 1000 פאונד

asus transformer aio - יש לו חומרה טובה אבל המעמד שלו משמש גם כ-dock וברגע שמוציאים אותו משם, מערכת ההפעלה מתחלפת ל-android

אז האם מישהו מכם מכיר מחשב aio בתצורת טאבלט אחר משתלם? או מישהו שיש לו את אחד המחשבים הללו ויכול להמליץ או להמליץ שלא?

תודה רבה על כל התשובות

[עריכה]

טוב, חקרתי עוד ועוד ותודות לאתר הזה: http://www.01net.com (בצרפתית), הצלחתי להשוות בין המחשבים השונים

למי שמעוניין לדעת אז גיליתי שיש עוד כמה מחשבי aio בתצורה הזו והם:

hp envy rove 20 - מחשב חלש יחסית (כמו ה-tap20 של סוני) ולא מאובזר יותר מדי

asus et2220inti וסוגיו השונים - מחשבים חזקים אבל כבדים מאוד (מעל 8 קילו)

בסוף הלכתי על dell xps 18 כי ראיתי שיש לו גם דגם של i5 2.4mhz וגם דגם i7 3.4mhz והוא קל יחסית (5 קילו)

וראיתי מחיר טוב באמזון

אני רק מקוה שהמכס הוא באמת 18 אחוז ולא יותר

נערך על-ידי sabichos
מצאתי תשובה במקום אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים