פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסיהתקציב שלי עד 5000 בלחץ,מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהםLenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3)http://ksp.co.il/?uin=20515Dell SE 7520http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתיאבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה)הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSDוהדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובוואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחותוהבניה בינוניתאני ממש אשמח אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהם או עם דגמים דומיםאו שיש דגם של חברה אחרת שהוא קרוב במחיר ובמפרט שהוא מומלץהבנתי שהמעבדים של שניהם טובים כי הם לא U ושיחסית לטווח מחיר ולחומרה המבוקשתהם טובים
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה גרפית (סטודנט לתקשורת חזותית/עיצוב גרפי)תוכונות כמו photoshop, illustrartor, indesignוגם וידאו אבל לא בשימוש אינטנסיבי after effects וpreimerאני יודע שמחירים האלו אני לא ישיג את המחשב האולטימטיבי לזהאבל השאיפה שיהיה לי מחשב נייד שיהיה אפשר לעבוד בו סבבה בתוכונות האלושברובן אני צריך 8 גיגה ראםהארד דיסק יחסית גדול מעל חצי טרהעדיף רזולוציית מסך גבוהזמן סוללה עדיף גבוה אבל לא כל כך חשובלגבי יציאות אין איזו עדיפות מסויימת או צורך מסויים רצוי שיהיה VGAושיהיה כמה שיותר USBכונן אופטי גם לא חשובהעדפה לחברה יש לי לDELL כי יש לי כבר הרבה שנים אותם והם יחסית אמיניםאבל כבדים וסוללה חלשהלגבי כל השאר אין לי עדיפות מסויימת ואם המחיר הוא יותר זול גם אפשר בלי מערכת הפעלה ואני יתקין עצמאיתהמטרה שלי זה מחשב נייד כמה שיותר חזק לשימושים גרפיים כבדבמחיר של עד 5000לשימושים של מעבר יש לי מחשב נייח בבית ספר שאני לומד בואבל נראה לי שI7 ו8 גיגה RAM זה בסיס עם כרטיס מסך של 2 גיגה לצרכים האלו
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר תודה רבה על היעוץעדיף ללכת על האסוס למרות שיש לו מעבד יותר חלש וצריך להוסיף ראם או שהדל משתווה אליו?
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים באסוס הכרטיס מסך טוב יותר ו-NVIDIA לתוכנות וידאו מומלץבאסוס המקלדת היא מקלדת מלאה עם ספרות בצד, מה שנוח בעבודה בתוכנות שונות - לי אישית זה נוח וחשוב אבל זה עניין אישי, ב-Dell אין מקלדת מלאה.איכות הבניה בדל קצת פחות טובה וכן זמן הסוללה די נמוך לפי הביקורות.יתכן במידה ותחכה תוכל להשיג בתקציב שלך גם מחשב עם FHD ומסך IPS יותר איכותי.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים לגבי בלנובו שים לב שהאחריות המורחבת ל3 שנים זה ע"י מעבדות cpu ולא ע"י ibm..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.