עבור לתוכן

מטען של Samsung בקופסא של Nexus 4 - האם תקין/חשוד?

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום

קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים.

אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות:

qlje.png

u0nk.png

שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין.

אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא האם זה המטען שאמורים לקבל עם המכשיר הזה או שאני אמור לקבל מטען אחר (אולי טוב יותר)?

תודה על התגובות.

פורסם

מהיבואן הרשמי אתה אמור לקבל מטען של LG. מכל יבואן אחר (הנקסוס לא יובא באופן רשמי) אתה תקבל את המטען שישימו לו...

לפחות קיבלת מטען איכותי של סמסונג ולא איזה זבל סיני.

פורסם

קיבלת מטען חלופי ולא מקורי

רמפל שמים מטען אחר כמו 90% מהיבואנים המקבילים כי הם מפרידים את המטען המקורי שלא מתאים לארץ (תנסה פעם לבדוק מול מכון התקנים את הסיוט של אישור מטענים)

ושמים מטען אחר שיש להם שכן בעל תקן ישראלי... במקרה הזה מטען סמסונג... אין פה שום בעיה

פורסם
  • מחבר

OK, תודה על התגובות. אני מבין שהכל תקין ואין צורך לעשות כלום.

פורסם

תתפלאו לשמועה אבל המטענים של סמסונג לא ממש איכותיים קודם הם מתחממים מהר והרבה הקבל שלהם דק כמו החיבור ה USB עדין

נהרס מהר שמתחבר לטלפון זמן טעינה יותר ארוך לי החליפו פעמיים מטען במסגרת האחריות בגלל בעיות חום מוגזמים ואחד שהפסיק לעבוד

פורסם

תעשה חיים, תהנה מהמכשיר וכי חשוב תתעלם מימנו, לסמסונג יש מטענים טובים, זה שהוא נפל על אחד שניים שעושים בעיות ומזה הוא הסיק שכל המטענים שלהם הם ברמה נמוכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים