פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ASUS N550-JV משום מה כשאני מריץ את מדד חווית הווינדוס התוצאה שיוצאת לי היא 5 כאשר הביצועי גרפיקה בשולחן העבודה הם הצוואר בקבוק.ממה שראיתי ברשת במחשבים דומים לזה מהדגם הזה התוצאה אמורה להיות 6.8למישהו יש מושג מה הסיבה? כמו כן יש לי בעיות בהרצת סרטים בBS PLAYER הסרט פשוט נתקע כל כמה שניות בצורה שהוא מדלג הלוך חזור בין שני פריימים למשך כמה שניות.אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.בר
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים איזה משחקים יש לך והאם בעת משחק יש לך תקיעות ?האם התקיעות קורה לך בנגן אחר (vlc , mpc-hc) ?תראה שהכל מעודכן . תראה שאין וירוסים/נוזקות .
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר המחשב די חדש ועוד לא יצא לי להתקין עליו אפילו משחק.אני אבדוק לגבי נגן אחר, אבל עכשיו שמתי לב שכשאני מסתכל בפירוט של החווית windows הכרטיס גרפי שרשום שם הוא intel 4600 איך אני מצליח לשנות את זה? בדקתי בכל מקום והגדרתי בהתקן nvidia שיתשמש ב750M
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים אם אתה אומר לו לעבור והוא לא עובר , אז יש בעיה במחשב . תיצור קשר עם שירות לקוחות ביום ראשון .עם זאת , אני לא מכיר את התוכנה הנ"ל , אז אולי מישהו אחר שיותר בקיא יעזור לך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.