פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים פרטים: * מטרות המחשב? עבודות תכנות (eclipse, visual studio וכו'), אופיס, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה להקלדה * משקל רצוי? מקסימום של 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי ש-4 תאי סוללה = שעתיים של עבודה וזה נראה לי מעט מדי לסטודנט. מה דעתכם? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיגיע עם USB 3.0 * Bluetooth? יתרון אך לא חובה כלל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * זיכרון - 4GB מינימום * כונן אופטי? יתרון אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יתרון, אך אוכל להתקין מערכת הפעלה בעצמי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus, Lenovo - הבנתי שהם טובים ואמינים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מגע יתרון אך לא חובה, מקלדת נוחה להקלדה ואם העיצוב אלגנטי זה בכלל יתרון. מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.zolprice.co.il/product-1987-Lenovo_Ideapad_Z500_MBYE3IV.aspx מה דעתכם עליו? אשמח לשמוע על דגמים שעשויים להתאים לדרישות שלי. תודה רבה לעוזרים
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים כסטודנט - יהיה לך נוח לסחוב מחשב בגודל 15 ובמשקל של 2.5 ק"ג? לא ציינת את הפרט החשוב ביותר - תקציב.
פורסם 2013 באוקטובר 1112 שנים מחבר כסטודנט - יהיה לך נוח לסחוב מחשב בגודל 15 ובמשקל של 2.5 ק"ג? לא ציינת את הפרט החשוב ביותר - תקציב. האמת? אני לא בטוח לכן אולי אעדיף 14.1 והמשקל בהתאם.. אז ציינת נקודה טובה לגבי המחיר: איזור ה-3500 זה די מקסימום עבור הדרישות שלי שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.