עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מספר שאלות על Asus-N56VB

Featured Replies

פורסם

היי,

התחדשתי בנייד הזה אתמול :) זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם.

ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8.

1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה...

בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון.

אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה?

2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". איך זה יכול להיות?

3. איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות המובנות של מיקרוסופט? לדוגמא אקספלורר פועל במסך מלא ואני לא רואה שום כפתור שאפשר ללחוץ עליו כדי לסגור אותו. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לסגור אותו דרך מנהל המשימות.

4. יש טעם להירשם למיקרוסופט? בשביל App store ודברים כאלו?

5. אפשר לשים את המחשב במצב Sleep וגם להמשיך להיות מחובר לאינטרנט? לדוגמא אני רוצה שהורדות מסוימות ימשיכו במהלך הלילה אבל מעדיף שהמחשב יהיה סגור פיזית.

6. אפשר לעשות את המחשב מהיר יותר, לדוגמא OC או משהו? למען האמת ציפיתי שתוכנות לדוגמא ייפתחו לי בשנייה - שנייה וחצי ולא שייקח לזה לדוגמא 4-6 שניות.

תודה רבה לעונים :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

מישהו יודע לגבי השאלה הראשונה, עם הכרטיס מסך?

לגבי שאלה 5, לסגור את המחשב פיזית (כמובן בלי לעשות Shutdown) גם שם אותו במצב שינה?

רציתי גם לשאול, יש תוכנה מובנית שנקראת Asus installation wizard, והדבר היחיד שאני יכול להתקין שם זה תוכנה שנקראת Cyberlink Power2Go. לפי מה שרשום, זה פשוט מאפשר לי להתקין עוד תוכנות של אסוס. יש טעם להתקין את זה?

ידוע מתי העדכון של ווינדוס, כלומר גרסה 8.1 משתחררת? איך מבצעים את העדכון?

פורסם

לגבי 1 : לא שאלת את זה בטופיק אחר ?

בכל אופן , תחקור את התוכנה שם .. אמורה להיות אופציה להחלפת כרטיס מסך .

פורסם
  • מחבר

שוב תודה קוסטיה.

ליאור, בטופיק אחר ביקשתי המלצה למחשב, לא שאלתי איך מבצעים החלפה תוכנתית של כרטיס מסך.

פורסם

סליחה .. כנראה התבלבלתי .

פורסם
  • מחבר

שטויות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.